neděle 8. dubna 2012

Golden Rose - 182

Jo, modrá je prostě dobrá! Je to moje nejoblíbenější barva a jeden čas by jste u mě dokonce nenašli jiný kousek oblečení, než v modré barvě. :-) Takže nikdy nepohrdnu ani modrým lakem, a obzvláště takovým nádherným modrým lakem jako je Golden Rose, odstín 182. Líbil se mi hodně už v lahvičce, ale když jsem ho nalakovala na první nehet, úplně mi zaplesalo srdíčko. :-)
Barvu bych popsala jako střední modrou a je opravdu hodně zářivá a viditelná! Se štětečkem se mi pracovalo bezvadně, navíc se dobře drží za dlouhé víčko. Lak se nanášel suprově. Při nanášení byl lak mírně hrbolatý, ale než jsem namočila štěteček na další nehet, lak se po nehtu jakoby sám rozprostřel a krásně se vyrovnal. Schnul rychle, pro plné krytí je potřeba dvou vrstev. Sám o sobě je lak krásně lesklý. Já jsem opět nanesla na závěr Top Sealer od Essence. Během nošení tohoto laku jsem si musela neustále zírat na nehty, nemohla jsem se na něj vynadívat!







* V lahvičce je hodně podobný laku od Barry M - Cobalt Blue. Cobalt Blue je možná o něco tmavší a tlumenější modrá. Pokusím se vyfotit co nejdřív srovnání.


8 komentářů:

  1. Od pohledu se mi BarryM líbí víc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v lahvičce se mi víc líbí GR, ale uvidím jak na nehtech

      Vymazat
  2. Tak na to srovnání si počkám, třeba to Barry vyhraje a já si nebudu muset kupovat žádný další lak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dneska se chystám lakovat, tak ho rovnou vyfotím asi. v týdnu zveřejním :-)

      Vymazat
  3. Nic pro mě, ale není špatný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, každej modrou nemusí! :-) naštěstí je těch barev tolik, že si každá přijdem na svoje ;-)

      Vymazat
  4. Modrou jsem měla hodně ráda, ale pak ji začal nosit každý a tak se mi celkem zhnusila, takže toho moc modrýho včetně laků nemám. Ale o tom Top Sealer od Essence jsem slyšela, že je opravdu dobrý. Asi si ho koupím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v mém okolí právě skoro nikdo modrou nenosí, takže s tímhle problém nemám. podle mě je Top Sealer dobrá investice 50kč

      Vymazat