pondělí 9. dubna 2012

Essence - Marble Mania stíny

Tak jsem se konečně dostala k článku o stínech z Marble Manie (k dostání v DM). Stíny obsahují 1,5g produktu, jedny stojí 75Kč a všechny jsou tvořeny mramorovým vzorem z více barev. Obaly jsou plastové, celé průhledné, takže na stíny pěkně vidíte. Stíny se prodávají ve třech odstínech: 01 Seriously Mixed Up, 02 Let's Get Twisted a 03 Swirl It, Baby!.




01 Seriously Mixed Up
Tento stín se mi líbí nejvíce. Je to teplá tmavá hnědá se zlatými třpytkami.


02 Let's Get Twisted
Hnědo-zlato-stříbrná barva, má největší třpytky. 


03 Swirl It, Baby!
Černo růžová barva se stříbrnými třpytkami. 


Při troše šikovnosti se dá ze stínu nabrat zvlášť světlejší nebo tmavší stín. Nebo můžete štětečkem přejet po celém stínu a dostanete mix všech barev. Všechny stíny jsou měkké, dobře pigmentované, třpytky z oka neopadávají. Na bázi pod stíny drží krásně celý den. Pěkně se vrství a blendí. 

Zleva: 03, 02, 01 ve stínu

Zleva:  03, 02, 01 na sluníčku

Na oku sem vyfotila stín 03. První jsem nanesla na celé víčko světlejší, růžovou barvu a záhyb jsem vystínovala tmavší barvou ze stejného stínu.


Druhá fotka na oku je stín 01. Na celém víčku je matný stín Essence - Blockbuster, stín 01 je opět v záhybu oka.


Stín 02 jsem na oku zapomněla vyfotit, tak mi to snad odpustíte. Fotky jsou nic moc, barvy hodně sežrané. Fakt bych potřebovala nový foťák, ten můj stařeček tohle už nedává. :-(

Pokud o stínech uvažujete, klidně vám je můžu doporučit.

8 komentářů:

  1. Kupodivu to na oku neni prilis trpytkave, vic se mi libi na tvych ocich nez jen v obalu.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tyhle stíny taky moc líbily, jenže vím, že bych je nevyužila, protože už tak mám na můj vkus stínů dost, tak jsem si je zatím ještě nekoupila, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou pěkné, akorát bych je moc nevyužila. Stíny nenosím, leda tak na karneval :-D.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají hezky, ale ty peníze bych za to nedala.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají pěkně. Uvažovala jsem, že si jeden koupím, ale nakonec, když jsem zkoušela na prst tester a pak jsem si zkusila jiný stín, tak byly úplně stejné a ten druhý byl levnější. Takže je jasné, který jsem si vybrala :) Ale tyto taky nejsou špatné. Přijdou mi, že mají větší "hloubku".

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc se mi asi líbí ten třetí :) ale stínů mám tolik, že by mě musely opravdu hooodně uchvátit, abych si je pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si podle viennettky vybrala 02 a jsem moc spokojená, za tu cenu jsou fakt krásné a dobře pigmentované.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak na ty jsem ještě nenarazila a asi bych si je ani nekoupila,ale na oku vypadají moc hezky - nic extra nápadného, pěkné a decentní :)

    OdpovědětVymazat