neděle 4. ledna 2015

Hare Polish - The Red Room

The Red Room je červený lak, který obsahuje černé a bílé čtverečky a menší šestiúhelníky. V laku se dá také zahlédnout drobný bílý shimmer. Některé bílé čtverečky a šestiúhelníky se zdají být růžové, ale je to pouze klam, který způsobuje překrytí červeným lakem. S lakem se během lakování pracuje dobře, štěteček mi sedí. Kryjí obvyklé dvě vrstvy a schnutí je vcelku rychlé. Po zaschnutí je povrch laku mírně hrbolatý, takže pro jeho hladký povrch je určitě nutná jedna vrstva top coatu. Výdrž tohoto laku, jako u zatím všech jeho kolegů co jsem lakovala, je nižší. Třetí den mám lak z nehtů oloupaný už po opravdu velkých částech a je nutné jeho odlakování. Na to jsem použila rovnou alobalovou metodu, díky které byl lak dole raz dva. Mě se tento lak velice líbí a řadím ho ke svým oblíbenějším kouskům. Laky Hare Polish se dají koupit například na etsy.com.











7 komentářů:

  1. Nádherný lak, přesně takové mám ráda! A ještě ten zajíček na lahvičce, no to je jako přesně pro mě:) Doufám, že si jednou alespoň jeden kousek pořídím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci. Jednou určitě ano. A pak se stanou tvojí závislostí. ;-)

      Vymazat
  2. Já mám oloupaný lak u HP už druhý den, to mě na nich fakt hrozně štve, čím dál tím míň mám chuť je lakovat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vydrží ty 3 dny většinou, ale i tak je to málo. :-( Taky mě to pěkně štve, ale chuť je lakovat mě nepřešla. Spíš naopak. Baví mě čím dál tím víc - vzhledově tedy. Nejvíc mě štve to odlakování. Nejdou mi odlakovat klasicky, vždy musím s alobalem a to se mi nechce prakticky nikdy. :-(

      Vymazat
    2. To ti závidim, já právě vždycky kouknu do Helmeru a vůbec se mi žádný nechce lakovat, když vím, že za chviličku ho budu muset dávat alobalem pryč, což je pro mě taky vopruz :( Začínám hledat jinou značku, která vydrží dýl.... ;)

      Vymazat