středa 28. ledna 2015

Essence - It Wasn't Me! (Good Girl Bad Girl LE)

Jak jsem vám slíbila v článku s lakem Essence Caught in the Middle, tak dnes plním. Ukážu vám druhý lak z limitky Good Girl Bad Girl.

Lak nese jméno It Wasn't Me! a mě se moc líbí! :o) Nálepka na víčku nám sděluje, že lak má glitrový efekt. Tentokrát mi nezbývá nic jiného něž s nálepkou souhlasit. It Wasn't Me je glitrový fialový lak. Základní tekutina je fialovo-šedo-černá a obsahuje velké množství různobarevných glitrů. Já vidím nejvíce fialové, modré a stříbrné. S lakem se mi opět pracovalo velice dobře. Konzistence je díky velkému množství glitrů hustější, ale zase ne příliš - vše je tak akorát. Se štětečkem jsem opět také problém neměla. S krytím jsem byla spokojená ve dvou vrstvách. Po zaschnutí je povrch laku hrubý a tentokrát jsem na něj rovnou nanesla nadlak. Stačila mi jedna vrstva k docílení hladkého povrchu. Po zaschnutí nadlaku lak získal na krásném lesku a plastičnosti. Stříbrné třpytky z něj jakoby vystoupily. Mě osobně se tento efekt moc líbí. Bohužel co se mi už moc nelíbilo byla výdrž laku. I přes nadlak jsem ho měla třetí den po velkých kusech oloupaný a vypadal víc než nehezky. Odlakovat šel klasicky vatovým tamponkem. Stačilo tamponek na nehtu podržet pár vteřin a lak šel krásně dolů i bez použití alobalové metody. Tedy ty jeho zbytky...

Škoda té výdrže, protože jinak jde o moc povedený kousek.







4 komentáře:

  1. Na ten jsem taky v drogérce koukala, ale stejně vyhrál ten porcelán. Tobě tenhle ale moc sluší, má zajímavý efekt :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento som okukovala v drogérii, je to zaujímavý odtieň, ale keďže to je limitka, mala by som nutkanie zobrať si všetky a to radšej nie :-D Nemali by chúďatká kde bývať :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se poslední dobou u limitek Essence docela držím. Už nemám to nutkání jako dříve, koupit úplně všechno. Tak snad mi to vydrží. Jinak s ubytovacími prostory pro laky začínám mít taky problém. :-)

      Vymazat