sobota 24. ledna 2015

Essence - Cool Azul (Viva Brasil LE)

Dnes bych vám moc ráda ukázala královsky modrý lak, který byl součástí limitované edice Viva Brasil od Essence. Tato LE se u nás prodávala v období velkých prázdnin minulý rok. Jelikož jsem v tu dobu měla i já blogové prázdniny, nestihla jsem vám ho ukázat, když to bylo ještě aktuální. Nicméně lak jsem si nafotila a sepsala k němu poznámky do mého blogového deníčku, a proto zde lak i přes jeho neaktuálnost uvidíte.
Jak jsem již psala, lak má královsky modrou barvu. Obecně s modrými laky u mne nemůžete šlápnou vedle (většinou), protože modré laky miluji. Konzistence laku byla fajn. Výsledný efekt po zaschnutí mi připomínal gelly hi-shine laky od Barry M. Kryl téměř dokonale už v první vrstvě, pro jistotu a perfektní vzhled jsem ale raději nalakovala i vrstvu druhou. Bohužel mi lak poměrně dost bublinkoval. V poznámkách k laku mám taky uvedeno, že mi vůbec nevyhovoval šíleně široký šteček, který Essence u svých laků nyní používá.
Nicméně i přes menší nedostatky se mi lak moc líbí a nosila jsem ho ráda.










8 komentářů:

  1. Fíha, to je lesk jako blesk! Už hrozně dloho jsem si nekoupila žádný Essence lak z limitky, max. nějaký efektový, ty mají většinou hodně povedené. Jinak mi ale přijdou dost nezajímavé. Ani tento lak bych si asi nevybrala.. a to přitom vypadá na nehtech opravdu hezky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je! Proto bych ho přirovnala k těm Barry M lakům, ty se taky takto lesknou bez nadlaku. Mě jako šíleného modrofila nemůže takto modrý lak nechat chladnou. :-D Jinak ty Essence limitky už moc neprožívám. Pokud na nějakou narazím okouknu ji, ale už z nich nešílím jako dřív. ;-)

      Vymazat
  2. Široký štětečky mi jednak nevyhovují, ale kdyby je měl alespoň Essence pořádně udělané. Jsou to taková nesouměrná, špatně zastřižená košťata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak který kus právě. A v tom vidím ten problém já. Štětečky jsou sice široké, ale jeden je ustřižený dobře a druhý je otřesný. Já jinak se širokými štětečky nemám problém, ale tohle je moc široké už i na mne.

      Vymazat
  3. Ta barvička je úžasná,vypadá moc krásně :)

    OdpovědětVymazat