pondělí 14. května 2012

Trip to Brno

Minulý pátek sem se vydala na dvouhodinovou cestu vlakem, za kamarádkou do Brna. V Brně sem já ostuda byla teprve podruhé v životě a úplně sem zapomněla, jak je tam hezky. :o) Naším cílem byl hlavně brněnský Majáles, ale samozřejmě sme si udělaly cestu i do obchodů a já si nakoupila nějaké kousky na obnovu letního šatníku. A pak sem je celou dobu tahala na majálesu v batohu. :-/ Odpoledne sem už myslela, že mi ramena upadnou a taky to je důvod toho, proč všechno oblečení vypadá jako předem předžvýkané. 


Taky jste na Majálesu někdo byl? Jako, popravdě, takovouhle prachovou bouři sem ještě NIKDY v životě nezažila! :-))) V areálu byla nic moc tráva, spíš tam byla samá hlína suchá na troud, a pod nohama prý až 30 000 návštěvníků se jemný prach vznášel vesele do vzduchu a usazoval se úplně VŠUDE. Moje bílé tenisky byly po chvilce šedé, nohy v kraťasech samozřejmě taky, moje černé vlasy taky najednou jaksi zešedly... Ještěže mám batoh šedý a na něm jediném prach nebyl vidět. Ve sprše pak ze mě samozřejmě tekla úplně černá voda! Ale za ty hudební zážitky to určitě stálo! A taky sem se opět spálila na slunci jen tak mimochodem... No ale dost o Majálesu.

Kamarádka mě vzala jako první do Lindexu. V tomhle obchodě sem ještě nikdy nebyla, protože nejbližší je právě v Brně nebo Praze... Nicméně, Lindex mě docela zaujal a mít více penízek, vyřádím se mnohem víc. A nejvíc plusových bodů u mě Lindex získává za to, že zná i jiné velikosti než XS! 


Koupila jsem si lehoučké, pruhované, světle modré tričko a obyč černé tílko, které má dole jakýsi volánek. Riflové kraťasy uprostřed jsou z C&A.

Pak jsme jely do brněnské Olympie, protože jsem se chtěla jít mrknout do Sephory, a případně ještě využít jejich akci staré za nové. No a akci jsem využila. ;-D Koupila jsem si dva pidi laky, za které bych původní cenu určitě nedala a pak ještě bronzující pudr, který jednou u sebe chválily Sofastars. K nákupu jsem dostala dva vzorečky parfémů.


No a ještě vám musím k Sephoře něco říct. Když jsme do ní přišly, slečna prodavačka stála u jednoho stojanu s kosmetikou a malovala se. Přitom na nás hned volala, copak si přejeme, že nestíhá, že se teprve maluje, ale že u nás hned bude. Přitom měla už skoro hodinu po otvíračce... Jooo, taky bych chtěla přijít každý den do práce a zadarmo se namalovat Chanelem, Diorem apod. ... No docela jsem koukala. Zamířila jsem tedy ke Stojanu Sephory, vybrala si co chci a s kamarádkou sme šly ještě očuchat nějaké parfémy. Taky jsem okoukla make-upy od Bourjois, a protože se nemáme stydět říct si o vzoreček, tak jsem slečnu slušně požádala, jestli by bylo možné věnovat mi vzoreček Healthy Mixu MU a 123 Perfect MU. Slečna, která si mezitím na očích vymalovala příšerné modré modřiny mi hned odvětila, že ano, že určitě, že to je zcela normální praxe, ale bohužel mi vzorečky nebude moci dát, protože už dva týdny čekají na kalíšky, do kterých by mi make-upy odlila. Tak jsem koukala podruhé a utřela jsem...
Šla jsem tedy k pokladně, že zaplatím. Na pultík jsem slečně dala Sephorácké laky a pudr, a z batohu vylovila skoro prázdný pudr od Astoru a lak od Essence a Maybelline. Slečna prodavačky vzala do ruky lak od Essence, divně se na něj koukala a povídá mi: 'Co to je? To tady taky prodáváme?' No já sem se jenom držela, abych nevybuchla smíchy a řikám jí, že ne, že to je moje stará věc, za kterou to chci vyměnit. A slečna: 'Aha, pardon, já jsem tady nová.' LOL :-))) Na tuhle návštěvu fakt dlouho nezapomenu! Já myslela, že v tak 'luxusním' obchodě jako je Sephora mají trochu více vzdělanější personál. No nic no... :-)))


Nakonec jsme zašly do F&F, který tu taky nikde poblíž nenám a koupila si jedno tílko a dvě trička. A nákup jsem dostala do látkového vaku, který určitě využiju dál! Tohle se mi líbí, mnohem lepší nápad než igelitové tašky.


A nakonec vám ukážu, co mi dneska přišlo z mýchšminek.cz. Objednávala jsem v akci, která probýhala minulý týden.


Color Club: Wild At Heart, Worth the Risque, Revvvolution, Magic Attraction


Voňavá kolekce Wicked Sweet.


A v balíčku nechyběl pytlíček s krásnými vzorečky Duzzle Dust stínů a moc milý pozdrav na něm. Tohle člověka fakt dokáže potěšit! :-) Děkujíííí!

PS: V týdnu by mi měl ještě dorazit balíček s cenou do slibované giveaway. ;-)

11 komentářů:

  1. tak to jsme meli skoro stejny vikend :) taky jsem zavitala do Brna na majales, nejhorsi zazitek byl ten prach, to bylo dost neprijemny, coz mi zkazilo i pozitek z hudby :(a druhy den jsem zavitala do Vaňkovky a nakoupila si dve tricka a kratasky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. já už sem zažila ledaco na takových akcích. neuvěřitelný vedro, bouřky, tuny bahna, který bagry odvážely nahonem, aby se vůbec mohlo do areálu, ale na tenhle prach z toho fakt vůbec nic nemá! a sem ráda, že sis taky nakoupila :-)

      Vymazat
  2. hahaha... ty jsi byla v nějaké úplně mimoňské sephoře. jinak děkuji za odkaz, jsem ráda, že si spousta lidí vzala inspiraci a o vzorky si říkají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No byla no :-D Sice jsem si to trénovala předem, jak o vzorečky poprosím, ale nakonec jsem odvahu sebrala a zeptala se, ale stejně mi to bylo k ničemu. Ale tak třeba pro příště

      Vymazat
  3. jo a jedno to tricko bylo to stejne bile co mas ty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak s tím Essence lakem to je neuvěřitelný zážitek! :DD Chápu, že někdo nezná drahou značku, ale levnou... Ještě k tomu když se o Essence píše na všech možných zahraničních i našich blozích. Nechápu :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sem to taky vůbec pochopila a nechápu to dodnes. A to to byla mladá holka, možná tak jak já a v Rossmannu nebo v jiné normální drogerii určitě musela někdy být.

      Vymazat
  5. Při popisování tvého zážitku s paní prodavačkou v sephoře jsem se prostě musela smát :D trička jsou krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem moc ráda, proto jsem to sem psala, aby to někoho pobavilo. :-D děkuji

      Vymazat
  6. Já jsem letos na Majálesu nebyla, vůbec mě to nelákalo ty davy tam :) nicméně zážitek se Sephory mě pobavil, na takovou slečnu jsem tam ještě nenarazila :-D

    OdpovědětVymazat