sobota 5. května 2012

Oriflame - Bright Pink

Po strašně dlouhé době jsem se odhodlala koupit si v Oriflame lak. Dřív jsem od nich měla laků víc, docela pěkných, ale pak jsem na ně nějak zanevřela, a ani vlastně nevím proč. :-D No nicméně, dnešní lak je z jejich řady Floral, ve které jsou celkem tři laky na nehty a tři rtěnky. Lak se rtěnkou jsou vždy sladěny k sobě. Já mám tedy lak a rtěnku v odstínu Bright Pink, a jako první přijde na řadu lak.
Tahle barva se mi docela špatně popisuje. Nejblíž bude nejspíš popis starorůžové barvy, s jemnými odlesky do jiných barev. :-D Nezdá se, ale ve skutečnosti je to docela měňavka. Lak taktéž obsahuje velice jemný stříbrný shimmer, který laku dodává šmrnc. Štěteček je menší a užší, takže se třemi tahy na jednom nehtu si určitě nevystačíte (alespoň já ne). Při lakování palce jsem štěteček musela namáčet do lahvičky dokonce dvakrát, ale jako přílišnou vadu na jeho kráse bych to neviděla - je to jen o zvyku. Konzistence laku je moc příjemná, dobře se s ním pracuje. Schne rychle a pro plné krytí mi stačily dvě vrstvy. 








Asi třetí den jsem na lak zkusila nalakovat šupinkový efekt od Essence. A výsledek byl moc povedený, hlavně na sluníčku. Fotky na to opět moc nevypadají, ale fakt to tak bylo, nekecám! :-)





3 komentáře:

  1. tak teď lituju že jsem si ho nekoupila, když ještě byl v katalogu

    http://moni-loves-sunshine.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten by se mi zatraceně hodil k novému tričku :-D líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat