pondělí 7. května 2012

Essence Black is Back + Essence Night in Vegas

K dnešnímu lakování vlastně ani nemám moc co říct, fotky za něj mluví samotné. Už jste ale určitě viděli o 100% hezčí lakování a o 100% vyvedenější fotky tady nebo tady.
Ty moje jsou nic moc taky z toho důvodu, že jsem se k focení dostala až třetí den, kdy jsem už měla ošoupané konečky nehtů a neměla jsem náladu ani čas na odlakování a nové lakování. Nádherný efekt šupinkového nadlaku Essence Night in Vegas nicméně vidět je. Šupinky jdou podle dopadu světla na nehet od zelené barvy, přes žlutou až k oranžové. Black is Back je klasický, černočerný lak z řady Colour & Go. Nalakovány mám dvě vrstvy Black is Back, jednu vrstvu šupinek Night in Vegas a nakonec vrstva nadlaku Essence Top Sealer. Strašně moc se mi tahle manikúra líbila. 

Co vy a šupinkové nadlaky?









Na palci je dobře vidět barevná škála šupinek.



6 komentářů:

  1. Nádherný ! Přesně tenhle musím mít :D ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Stojím si za tím, že na černé je prostě nejhezčí. <3 A mám ho moc ráda, i když většinou lakuji jen 1 vrstvu.
    Nicméně mně tvoje fotky vůbec špatné nepřipadají, hezky je na nich vidět ten efekt. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tmavém laku to tak hezky vynikne :) Jinak šupinky mám oblíbené zatím jedny od GR, ale celkově mě efekty na nehtech začínají bavit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si teď přesně todle udělala na růžové. Ale na té černé to vynikne daleko líp. A takový duhový odlesky mi to taky na té růžové nedělá.

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně je na černým nejhezčí :) jednou jsem ho dala na vínový, protože se mi samotný zdál odporný a tím jsem ho teda vůbec nevylepšila :-D ale mám ho ráda, vypadá dost dobře :))

    OdpovědětVymazat
  6. Super nehtíky, škoda že to nehází lepší odstíny :) Třeba do růžova.. :) Oranžovou moc nemusím .. :(


    http://petulabook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat