neděle 6. května 2012

Bel vlhké vatové tampóny s Aloe Vera

Tyhle vlhké vatové tampóny kdysi byly ve slevové kartičce v DM za pár kaček, tak sem si řekla, proč je nezkusit. Doma jsem je pak mrskla do kosmetického šuplíku a úspěšně na ně zapomněla. Světlo světa spatřily opět nedávno, teď už jsou ale vypotřebované, tak jsem tady s mými dojmy na ně.


Tampóny jsou v plastovém kelímku, který je pod plastovým víčkem opatřen ještě víčkem z alobalu, aby tampóny nevyschnuly. V balení je jich 30ks a stojí tuším do 100Kč. Na obalu je uvedeno toto:


Moje dojmy jsou takové, že tampóny jsou dostatečně napuštěné tonikem, takže po obličeji krásně kloužou a nedrhnou ho, jsou příjemné. Na odlíčení celého obličeje mi vždy stačily dva tampónky, jeden na oči a druhý na pleť. Dokáže si poradit i s voděodolnou řasenkou, tu však neodlíčí zcela dokonale. Tampónky příjemně voní po aloe vera, nestahují obličej, po odlíčení na pleti zanechají příjemný a svěží pocit. Měla jsem prostě pocit, že pleť je vyčištěná, osvěžená - skoro jako nová.
Odlíčení není nicméně zcela dokonalé, vždycky jsem si ještě přejela pleť tampónkem s klasickým tonikem. 

Tím ale vůbec neříkám, že jsou tyhle tampónky špatné. Jejich praktické využití vidím hlavně na cestách nebo si je jednoduše přibalíte sebou na letní festival (to se chystám udělat já), kde sebou nemůžete tahat 10 různých odličovacích přípravků, a máte všechno v jednom. 


Na denní použití bych je tedy neviděla, protože si pak pleť musíte ještě dočistit. Ale na cesty nebo na nějaký dvoudenní výlet, kdy nemáte moc místa v batohu na kosmetickou výbavu, je klidně doporučím.

3 komentáře:

  1. Díky za typ, vyzkouším! :-)

    ellovesstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Stejně to mám s odličovacími ubrousky - na doma nic moc ale na cesty výborný pomocník :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mám je taky a jsou super. Na odlíčení lehkého make-upu, osvěžení, nebo dolíčení fajn.
    Stojí zhruba 70 kaček (no tolik bych za ně nedala).
    Ale byly přibalené k třem balíkům Ria vložek co byly za 70,- - no nekupte to :D

    OdpovědětVymazat