úterý 22. května 2012

Avon - Apricot Mystery

O tomto laku jsem se vám zmiňovala už ve článku o rtěnce z Avonu, která nese stejný název jako lak. Je tedy ze stejné jarní řady a na představení už čekají pouze dvě paletky očních stínů z téže řady. U tohohle laku ale ode mě určitě nemůžete čekat nadšení jako u rtěnky. Spíš naopak. No, i když, to bych mu zase až moc křivdila...

První vrstva se lakovala v pohodě, ale hodně prosvítala. Druhá vrstva už kryla, ale tak divně se táhla a sem tam udělala na nějakém nehtu lysinku. Takže jsem nalakovala ještě třetí vrstvu, ta všechny nerovnosti spravila a lakovala se normálně. Tak nevím kde byl problém u druhé, možná jsem ji lakovala moc brzy po první. Lak má meruňkovo-oranžovou barvu a schne dobře. Barva to je hezká, což o to, ale je tuctová. Takových barev už mám doma více a všechny jsou o něco lepší a zajímavější, než tento lak od Avonu. Je to taková ta barva neurazí - nenadchne.










8 komentářů:

  1. Mně se tahle barva moc líbí, ještě žádnou podobnou ve své sbírce nemám... a navíc by se mi docela hodila k té rtěnce :) Tak teď nevím, jestli teda jo nebo ne, když jsou s ním takový problémy při lakování :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych do něj znova nešla, kdybych věděla jaký bude dělat problémy. určitě seženeš podobnou, ne-li stejnou barvu s lepšíma vlastnostma.

      Vymazat
  2. Mám tento lak a při lakování jsem měla stejný problém. První vrstva strašně průsvitná, druhá vrstva se lakovala mizerně, krabatila se (dva prsty jsem dělala znovu), třetí vrstva to zachránila, ale dokonalé to nebylo.Už bych si ho nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to si mě docela uklidnila, že máš stejnou zkušenost, i když ve výsledku je to na nic! :-( myslela jsem si, že to bylo tím rychlým lakováním vrstev za sebou, ale asi tedy nebylo...

      Vymazat
  3. Ja mela jine dva odstiny a stejny problem, dala jsem ho pryc. Na takovy lakovani nemam nervy, zvlast kdyz vysledek je docela pekny, ale zadny zazrak.

    OdpovědětVymazat
  4. ale barva nádherná, to se musí nechat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda nevím, ale mě se líbí moc. Já sama bych ho asi nenosila (:D), ale na ostatních bych na něj mohla koukat pořád. :)

    OdpovědětVymazat