pátek 18. května 2012

100 followers giveaway - UKONČENO

Před časem jsem vám slíbila giveaway, a jelikož mi včera dorazila cena, můžu ji s radostí vyhlásit! Je vás tu už i více než sto, za což jsem vám strašně moc vděčná a jsem ráda, že si blog nepíšu jen sama pro sebe, ale zajímá i někoho dalšího. :-) Nakonec jsem do giveaway vybrala nejčastěji zmiňované laky, tak se snad na mě nikdo za zvolenou cenu nebude zlobit a zúčastní se vás co nejvíc! Stíny budu rozdávat třeba zase příště. ;-) A teď nějaká ta jednoduchá pravidla. 

1) Buďte mým pravidelným čtenářem přes GFC.
2) Nechte mi v komentáři svůj mail, na který se vám v případě výhry ozvu.
3) Giveaway se můžete zůčastnit, pokud jste z ČR nebo SR.
4) A nakonec, protože jsem od přírody zvědavá a mým druhým největším koníčkem po kosmetice jsou knížky, podělte se se mnou o svojí nejoblíbenější knížku. Můžete mi napsat, kolikrát jste ji už četli a stručně ji popsat. Třeba se nechám inspirovat. :-) Pokud nemáte nejoblíbenější knížku, můžete mi napsat třeba svého nejoblíbenějšího autora, pro mě to je Paulo Coelho. A pokud nečtete, ale dáváte přednost třeba filmům, napište mi ten. Mým nej nej nej filmem je Forrest Gump, a i když ho už umím nazpaměť, nikdy si ho nenechám ujít, protože "Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, který kousek si vytáhneš."

Giveaway bude probíhat ode dneška, tedy 18.5.2012 až do 28.5.2012 do 12:00 a každý může zanechat pouze jeden komentář.
Pokusím se ji vyhlásit hned ten den, nejpozději ji vyhlásím následující den a vítěze vyberu pomocí randomu.

A teď už k ceně. Je to set mini laků od Essie z loňské letní kolekce, konkrétně laky Braziliant, Smooth Sailing, Super Bossa Nova a Meet Me At Sunset.

Všem přeju hodně štěstí! :-)

* Laky jsou nové a zakoupené mnou speciálně do této giveaway.




66 komentářů:

  1. Mail: KatkaZaoralova@email.cz

    A teď to zajímavější:)
    Moje nejoblíbenější knížka není jedna, ale hned celá série, a to Temná věž od Stephena Kinga:) Dlouhá, ale miluji ten mírně postapokalyptický svět, který si autor speciálně vytvořil:) A líčí dobrodružství a putování posledního pistolníka světem:)
    A co se jednotlivých knížek týká, mám moc ráda Jméno růže od Umberta Eca, nebo nějaké pěkné sci-fi, od Bradburyho nebo Wellse:)
    Ale taky mám třeba moc ráda Obchodníka se smrtí od Hugha Laurieho, s typickým humorem doktora House:)

    OdpovědětVymazat
  2. hipisacka8@gmail.com

    moje obľúbené knižky sú vo všeobecnosti od betty macdonald-úplne najlepšia od nej je vajce a ja. plné "bizarných" situácií a ešte bizarnejších ľudí, nedá sa nesmiať sa! tiež mám rada coelha, najmä veronika sa rozhodla zomrieť a jedenásť minút. kto chytá v žite od salingera(alebo aj povinná literatúra môže baviť).
    prajem tvojmu blogu ešte veľa verných čitateľov-pretože si ich zaslúžite ;) veľmi ma bavia tvoje lakovacie posty, "new in" a vôbec celý blog, sledovala som pravidelne už na blog.cz :)

    OdpovědětVymazat
  3. luzzie.s@seznam.cz

    nejsem moc velký čtenář (to neznamená, že se knih ani nedotknu, to zas né) jenom mně přijde film víc zajímavější, víc "kompletní" jestli se to tak dá vůbec říct :D (prostě vizuálně + hudba a tak).. momentálně je můj nejoblíbenější 500 Days of Summer (radši se nebudu pouštět do popisu, proto radši přidávám trailer http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM) + krásná Zooey Deschanel :)

    OdpovědětVymazat
  4. kyky99@seznam.cz

    Knížky miluji, každá, kterou přečtu, ve mně většinou zanechá velkou nesmazatelnou šlápotu, ale sérii knih o Anitě Blakeové od L. K. Hamiltonové vždycky hltám od večera až do rána. Hlavní hrdinka má velmi svéráznou náturu, s ničím se.. nepiplá. A zároveň se tam vyskytuje hodně mystična, krve, sexuálního napětí a zločinů. Knížky mají hodně odpůrců a hodně příznivců, já kopu v tom druhém týmu. ;)
    Co se filmů týče, už bych se asi nerozhodla, ale tvůj výběr Forresta je mi sympatický, určitě by patřil mezi mýt TOP 5, vždycky u něj brečím jako želva.

    OdpovědětVymazat
  5. ju parádní ceny :)
    Hrozně ráda čtu, je těžký říct, nejoblíbenější knížky. Ale třeba Harry Potter, na kterym jsem vyrůstala a četla jsem všechy knížky už asi 4x. Mám ráda taky Stephenie Mayerovou (Hostitel, Stmívání). Naposledy jsem četla digiromány Level 26, což je knížka doplněná o krátké filmečky (5-10 min) na internet. To se mi moc líbilo, bylo to zajímavý. Jinak za žánr mám ráda taky fantasy, třeba Tolkien :) Hned jak to odešlu tak si určitě vzpomenu na další knížky :D

    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Color. beam
    Mejlik: color dot beam at centrum dot cz

    moje nejoblíbenější kniha je Máchův Máj:-). Nedám na ni dopustit:)

    OdpovědětVymazat
  7. krásná cena:-)
    jahranst@seznam.cz
    Jinak čtení mám moc ráda, ráda si třeba ráno přivstanu o víkendu a čtu si celé dopoledne v pyžamu. Jenže teď na výšce už to není to, co to bývalo:-( Jinak v poslední době se mi asi nejvíc líbil Merle - Smrt je mým řemeslem. Téma je sice koncentrační tábor, ale přelouskala jsem to hned!:-) Jinak mám ráda povídky - Kraus, Šabach atd.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná cena. ;)
    novotna.dany@seznam.cz

    Knížky miluji. Jsem schopná za jeden večer přečíst knížku o 250 stránkách a pořád nemám dost. Když mě knížka zaujme jako Upíří deníky všechny díly ( protože jsou tak jiné než seriál ) nebo Vampírská akademie ale i Máj dokážu ho číst pořád dokola a dokola. ;)

    Gratuluji k čtenářum a přeji hodně dalších úspěchů ;)

    OdpovědětVymazat
  9. GFC: Aryal
    Aryal@post.sk

    Moja naj kniha je od Stephena Kinga, no nemôžem sa rozhodnúť len pre jednu :) a film Vyprážané zelené paradajky.

    Želám pekný deň :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super giveaway :)
    martinagedzitka@seznam.cz

    Poslední dobou moc nečtu, ale asi moje nejoblíbenější knížka je Svět podle Garpa od Johna Irvinga. Kbybych měla popsat děj: Jde o Garpův život, o to jak se narodil, oženil, jak psal romány a také jak ve svých 33 letech zemřel.
    Mám taky ráda Hobita a všechny tři díly Pána prstenů. Jsou to ale docela dost obsáhlý knížky, spousta jmen atd....

    OdpovědětVymazat
  11. Knížky zbožňuju, ale konkrétně jednu oblíbenou určitě nemám. Ale teď poslední dobou se nemůžu odtrhnout od Pravé krve.

    agnesef@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Giweawaj je super ;)
    hubicek.petra@seznam.cz

    Nejoblíbenější knihu nemám ale nejraději čtu knížky od Jaqueline Wilsnové . Má krásné , dívčí knihy . Mooc jin obdivuji ..Nejoblíbenější film také nemám ale líbí se mi romantické komedie . Měj se fajn .

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji blog už od vzniku :)
    chiarlottes@gmail.com

    Mé oblíbené knížky se vyvíjeli s mým větěm.
    Jako nejmenší jsem milovala takové ty kýčovité románky, pozdějí jsem přelouskala Harryho. Zažila jsem boom Stmívání a aktuálně miluju serií Milenium od Stiega Larssona.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné ceny :) Moje nejoblíbenější kniha je Román pro dívky od Petry Vaisové a je to o partě sedmi kamarádu. Každý má svůj příběh, ale zároveň jsou ty příběhy i propleteny ;) A druhá, co bych ti doporučila hodně moc je částečně od Miloše Formana a částečně od Jeana Carriére a to jsou Goyovy přízraky. Byl podle toho natočen i film, který je stejnojmenný ;) Určo se koukni anebo spíš přečti. Začátek je trochu nuda, ale potom... A jinak ještě Sága Twilight od Stephenie Meyer

    moncablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné :) Pro mě je jedničkou Paní Dallowayová od Virginie Woolf. Je to moderna, takže to není úplně jednoduché číst a pochopit, ale mnozí, kteří pochopili, se dokázali s hlavní hrdinkou natolik ztotožnit, že v ní viděli trochu sebe sama. Jako třeba já.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já mám ráda historické romány a také knížky od Dana Browna - Šifra mistra Leonarda, Pavučina lží, Digitální pevnost. :)
    Ty laky jsou opravdu moc pěkné!
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Doporučila bych všechny knihy od Johna Irvinga. Moje nejoblíbenější je asi Hotel New Hampshire, ale třeba Svět podle Garba, Modlitba za Owena Meanyho nebo Rok vdovou jsou všechny také bezkonkurenční. Líbí se mi styl psaní, který dokáže úžasně zaujmout, určitě nebudeš zklamaná!
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju knížky a asi ti tu napíšu dlouhý seznam, protože si nedokážu vybrat jednu nejoblíbenější :)
    Tak mám strašně ráda knížky podle skutečné události, My děti ze stanice zoo jsem četla milionkrát, další skvělá knížka je došel jsem daleko nebo nikdy o tom nemluv, jsou to knížky, které tě rozbrečí a já osobně si mezi nimi musím dávat pauzu a čtu odlehčenou literaturu jako je třeba fantasy, ano třeba twilight sága a plno další takových upírovských knížek mě kupodivu baví, nebo třeba Malý princ, toho jsem taky četla tak milionkrát, ale úplně nejoblíbenější a v mé knihovně nejpočetnější jsou takové dobrodružné příběhy s náboženskou tématikou jako je šifra mistra Leonarda, evangelium podle satana, poslední velmistr, tajný svitek.. a hoodně dalších.. :) Jo a nesnesu knížky se špatným koncem :)
    Denulka.a.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Bohužel, co jsem na vysoké, tak jsem se nedostala ke knížce,kterou bych si chtěla přečíst jen tak. Nestíhám ani tu povinnou četbu. Ale kolem maturity jsem hodně četla Karla Čapka a dost mě to bavilo a z nějakých moderních třeba Dan Brown.
    thestan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. romca.prachfeldova@centrum.cz

    Mám hodně oblíbených knížek, takže jen jednu bych asi vybrat nedokázala :) Každopádně k těm oblíbeným patří třeba od Flauberta - Paní Bovaryová nebo od Brontëové - Jana Eyrová :)

    OdpovědětVymazat
  21. hrozně moc se mi zalíbila Vampýrská akademie, mohla bych ji číst stále dokola...
    a nedávno jsem četla Hunger games, také moc hezká knížka :)
    sarka.berounska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. smile.martina@seznam.cz

    Taky hrozně ráda čtu. Momentálně mám dočteno "Jak mi Starbucks změnil život", není to špatná kniha, jenom mi připadá, že místo uvedeného autora je to chytrý marketingový plán oné kavárny. Není lepší místo na světě než Starbucks! :D

    Mezi nejoblíběnějšími mám Stepfordské paničky Iry Levina, cokoliv z pera inťouše Nabokova a Kdo chytá v žitě. Chci svého osobního Holdena :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, moje nej knížka je Bílá masajka od Hoffmanové. Je podle skutečné události a naprosto boží, doporučuju:) Má i pokračování. Kniha je aj jako film,ale kniha je absolutně o něčem jiném, takže jednoznačně kniha. :)
    Lucie.Stocesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Lepšie ceny si ani nemohla vybrať,krása!
    Moja obľúbená knižka je jednoznačne "Proroctvo sestier".Je to najúžasnejšia kniha,keď som ju začala čítať,nemohla som sa od nej odtrhnúť.Je to trilógia,ale zatiaľ je len prvá časť,neviem sa dočkať ďalšej.Čítala som ju len raz,ale keď bude pokračovanie,prečítam si ju znova aby sa mi osviežila pamäť :) Stále si dej pamätám,ale nedá sa to napísať do pár viet.Úplne všetko som si po prečítaní predstavovala a teraz keby som si šla prečítať jednu vetu alebo odsek,zase by sa mi vybavil ten obraz,ktorý som si predstavovala už vtedy.Jednoducho je to najúžasnejšia kniha a vrelo ju odporúčam každému.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherná cena!
    spicedchocolate(at)seznam.cz

    Já hrozně ráda čtu, teď bohužel hlavně učebnice :( Ale když mám čas, tak čtu spíš klasiky... Nejvíc mě zatím zaujlay knížky Rozmarné léto a Zločin a trest... a po zkouškovém se chystám na Annu Kareninu :)

    OdpovědětVymazat
  26. Zuzanka.97@seznam.cz

    já nemám jen jednu oblíbenou knížku!;) Mám jich více, takže ti nějak neporadím!;)

    OdpovědětVymazat
  27. Prekrasne laky jsi pro nas vybrala:)
    Ja mam strasne rada Harryho Pottera, zrovna ctu paty dil:) provazi me od detstvi a nevzdam se ho!
    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. super.sekac@gmail.com. Mám jich víc, např. Život je jinde od Milana Kundery, Sofiin svět od Josteina Gaardera, atd

    OdpovědětVymazat
  29. Pipeta5@seznam.cz

    Nejradši mám Farmu zvířat od Orwella, Malého prince od Exupéryho a ráda si počtu i dívčí romány od Lenky Lanczové.:))

    OdpovědětVymazat
  30. GFC follower sonidlo
    sonidlosnails@seznam.cz

    Můj nejoblíbenější film je Volný pád s Michaelem Douglasem :)

    Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  31. Já už jsem toho přečetla celkem dost, ale stále nic nepřekonalo Waltariho Egypťana Sinuheta. Pro mě je to od začátku do konce fascinující příběh a už dávno mám v plánu přečíst si to znovu.
    vladenka77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Běžně se giveaways neúčastním. Vlastně skoro nikdy. Ale tvůj blog ráda čtu a vybrala jsi hezkou cenu. :)
    Thegreenballsdiary@seznam.cz

    Knížek mám hodně, a to tak, že opravdu dost. :-D Takže je dost těžké vybrat nějakou nejoblíbenější... takže z těch co jsem četla naposledy je skvělé Vyhnání Gerty Schnirch - od brněnské mladé autorky, fakt hodně povedená knížka o vyhnání Němců z Brna. A pak taky klasika - Orwell: 1984 nebo Farma zvířat. Co se týká filmů tak na ty moc nejsem :) to spíš seriály, to zas jako jo :))

    OdpovědětVymazat
  33. krásná cena, taky zkusím štěstí..:)

    misscukrik@seznam.cz

    a nejoblíbenější knížka je Bratři Lví srdce od Astrid Lindgrenové, četla jsem jí snad 5x a vždycky mě dojme.. je to vlastně pohádka, ale má hrozně hezké poselství, určitě doporučuju jako oddechovou knížku..:)

    OdpovědětVymazat
  34. Knížek mám moc, ale čtu spíše takovou tu lehčí četbu, jako různé shopaholiky a tak, nejoblíbenější film je Ďábel nosí Pradu, 500 day of summer, Dear john a teď mě moc zaujal film Jeden den:)

    Gabriell.la@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Laky mají opravdu úžasné barvičky. No vybrat nejoblíbenější knihu je těžké, mám jích víc. No ony to jsou spíše vždy trilogie a více dílné série. A jelikož mám úplně nejradši fantazy literaturu tak bych jmenovala tetralogii Odkaz dračích jezdců od Ch. Paolliniho, dále Hunger Games od Suzanne Collins, sérii o Anitě Blake od L.K.Hamiltonové, Twligiht sága,Hostitel od S.Meyerové,série o Drákulovi od Jenny Nowak a mnoho dalšího... A můj naprosto nejoblíbenější film je Matrix a jeho pokračování, každý film jsem viděla opravdu nespočetněkrát.

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. sofi.pu@seznam.cz
    Nejoblíbenější knížka je knížka mého dětství Děti z Bullerbynu. :D
    Ráda se kouknu na ďábel nosí pradu nebo na Eat, Pray, Love ;)

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherná Giveaway. Moji nejoblíbenější knížkou je Pýcha a předsudek od Jane Austen a pak mám spoustu milovaných už z dětství, třeba Annu ze Zeleného domu - tu milovala i moje maminka, a já jí čtu už asi 10 let a pořád se mi líbí :)

    Přeji hodně spokojených čtenářů

    evelinbeauty00@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Mám ráda Pokání od McEwana a vlastně od něj skoro všechno (kromě Betonové zahrady), jinak v poslední době hlavně Fulghum a George R. R. Martin (trochu drsnější fantasy s prvky středověku).

    ivet1624@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Je opravdu těžké vybrat konkrétní nejoblíbenější knihu....Mám opravdu rozsáhlou knihovnu a tak mám stále z čeho vybírat. Mezi knihy, které jsem schopná číst stále znovu a znovu ale určitě patří Harry Potter a pak taky kniha Tajemství od Rhondy Byrne.
    Přeji hodně pravidelných čtenářů...:-)

    helena.oravcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Nejoblíbenější knížka, to asi bude Bratři lví srdce od Astrid Lindgrenové, nebo Cesta kolem světa za 80 dní kterou napsal J. Verne :)

    linda.treckova@gmail.com

    around-linda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. Tech nej bude vice, ale neustale se vracim k Lord of the rings a moc se mi libi jak jsou napsany knihy Very Legatove (Zelary, Jozova Hanule...). Taky si rada (smichy) poplacu u povidek Woodyho Allena.
    mamifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Miluji všechny díly Haryho Poterra :-), pak Darrena Shana a Školu noci :). Ty jsou moje nejoblíbenější :-D.

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. doteraz mám najkrajšie spomienky na všetky denníky princezny, žiadny film na knihy nemá a myslím, že ho netreba ani opisovať princeznú miu snáď pozná každý a ak nie tak prišiel o skvelé čítanie a teraz sa mi páčila kniha pád, len som ešte nečítala druhú časť aj keď ju mám doma, čakám na to kým výdu aj posledné dve a dá to celé naraz, ale pád anjelsky príbeh sa mi veľmi páčil a aj keď to možno podľa niekoho nie je naj anjelska kniha pre mňa vždy zostane, a knižka ktorá ma zaujala svojím obsahom je aj maximum ride anjelsky experiment, bohužial u nás na sr je preložená len jedna kniha, ale deti ktoré majú vtáčie dna je podľa mňa originálny nápad, a preto nechápem prečo to nepreložia :/ snáď raz stále dúfam
    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  45. Krásný blog a ještě krásnější cena :)
    Jednu dobu byla moje nejoblíbenější spisovatelka Joy Fieldingová, sice jsou všechny knížky v něčem podobné, ale skvěle se čtou a vždy mě baví. Moje úplně nejoblíbenější je právě od ní "Poprvé". Není to nic milostného, je to o mladé ženě s rodinou, která onemocní a postupně se nemůže hýbat, ke konci knížky prosí svoji vlastní matku, aby jí píchla injekci a ona mohla zemřít.. byla to první a zatím poslední kniha, u které jsem brečela jak želva. Neskutečná představa, že by se to mohlo stát třeba mojí mamce..

    marketka.pobudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. veronika.voznakova@seznam.cz
    Já ráda čtu, i když nejvíc toho přečtu přes léto. Vyloženě nejoblíbenější knížku nemám. Ráda čtu věci od Dana Browna a spisovatelů podobných témat. Takový knížky mám i několikrát přečtený :)

    OdpovědětVymazat
  47. dostalovaja@gmail.com
    čtu ráda přetuze, nejraději mám hrabala. líbí se mi jeho "letní styl" (prostě cokoliv od něj čtu, tak mám pocit, že se to odehrává za krásnýho letního dne:))

    OdpovědětVymazat
  48. sdubravova@gmail.com
    Ako spisovateľa mám najviac rada tiež Paulo Coelho :) a knižka ktorá ma v poslednom čase baví najviac je Hunger Games od Suzanne Collins :)

    OdpovědětVymazat
  49. zlatka.z@seznam.cz
    Bohužel v posledních letech jsem četla jen odbornou literaturu a skripta :( ale ráda mám klasickou literaturu a moje oblíbená kniha je Lolita od Vladimira Nabokova

    OdpovědětVymazat
  50. Krásná cena, hlavně lak Super Bossa Nova se mi hodně zalíbil u Míny.
    Sleduju tě přes GFC i Bloglovin a sledovala jsem už tvůj původní blog-
    Poslední dobou už skoro nečtu (nebo jen skripta do školy) a ani nemám knížku,ke které bych se vracela. Můj nejoblíbenější film je Amelie z Montmartru :), jednu dobu jsem si po stále pouštěla.

    femme.la@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. nádherná ceny! tvůj blog mám moc ráda, sleduji tě ještě z dob, kdy jsi byla na blogu.cz :)
    a vidím, že máme i víc společných věcí než "lásku" k lakům:) taky hrozně ráda čtu.. nejspíš jsem hodně podlehla trendům, ale nejradši čtu nějaké fantasy knížky, naprosto mě uchvátila Vampýrská akademie:)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Mojí nejoblíbenější knížkou je už po léta "My děti ze stanice drogy".Myslím, že nemusím popisovat, určitě znáš. Prostě drogy.
    mrs.luczynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Sleduji. Moje oblíbená knížka je Stmívání myslím že to tady nemusim nějak rozepisovat a určitě to znáš:D. Potom bych ti ještě doporučila knížky od spisovatelky Jacqueline Wilsonové které má úžasné dívčí knížky a jsou velmi napínavéé!:)
    veverkanovakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojky,
    taky ráda čtu ale nejoblíbenější knížku nemám ale poslední dobou mě zaujala sága Fallen od Lauren Kate už se nemůžu dočkat posledního dílu abych věděla co bude dál a jak to dopadne:D.Takže za sebe můžu doporučit:)
    Svobodovaradka15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, tak vždycky když jdu do knihovny tak se vždycky dívám po těch samých autorech: Coelho, Irving, Kulhánek, Mayerová, Wilde, Gaarden. Cabotovou, Eschbach a tedˇ si chci přečíst Ma větrné hůrce, Hunger Games a Dobrodružství Jekylla a Hyda (nebo jak přesně se to jmenuje).
    Ale co ti fakt chci doporučit, pokud si to nečetla a budeš mít tu možnost tak je to Díra v duši od autorky Tiffanie de Bartalo. Je to krásný, romantický příběh.
    reskova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Můj nejoblíbenější film je Zkus mě rozesmát..vtipná a výborná komedie s mými oblíbenými herci :) Hubertka009@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. J.D.Salinger - Kdo chytá v žitě! nejlepsi knizka na svete!kdybys mela cas,urcite si precti..
    novotmar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. b8ra1@seznam.cz

    A nemá nejoblíbenější knížku, spíš oblíbené autory - Lenka Lanczová (skvělé divčí romány, které si s chutí přečtu i když už mi neni 15) a E.M. Remarque

    OdpovědětVymazat
  59. wampulova@seznam.cz

    Autorka je Stephenie Meyer

    OdpovědětVymazat
  60. Krásný dáreček!!
    Sleduju tě už dlouho přes GFC i Bloglovin..
    Moje nejoblíbenější knížka je Robin od Zdeny Frýbové - psy miluju a u téhle knížky jsem se fakt hodně nasmála:-)
    teleska.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Tak já se asi připojím k těm, co mají oblíbeného autora, u mě je to tedy E. M. Remarque a E. A. Poe.. Poea jsem si zamilovala hned někdy v sedmé třídě myslím :D, Remarque za mnou přišel až v devítce. Četla jsem od něj zatím jen šest knih, ale musím říct, je to něco dokonalého... Doporučuju asi nejvíc Vítězný oblouk, Černý obelisk nebo Čas žít, čas umírat. Od Poea jsem přečetla už všechno, co v češtině vyšlo/je k sehnání nebo půjčení :D Nejoblíbenější film taky nemám, ale líbila se mi komedie Easy A (a to komedie vůůbec nemám ráda), film Dorian Gray, Sherlock Holmes a další .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozepsala jsem se tak, že jsem zapomněla na email:D amyclae@gmail.com, omlouvám se

      Vymazat
  62. 1. Jsem
    2. lehnertova.eva@gmail.com
    3. Jsem z ČR.
    4. Bohužel letos jsem maturovala, takže v posledních 2 letech se můj zájem upřel na povinnou četbu. Ale líbí se mi třeba Viewegh nebo Čapek.:)
    Ahooj:)

    OdpovědětVymazat
  63. Sleduju, máš super blog :)
    Teď mě spíš zaměstnávají skripta a povinná četba, ale poslední dobou jsem si oblíbila třeba sérii knih od Jo Nesbø.

    claire-style@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Krásná giveaway. :o)
    Mojí oblíbenou knížkou je Prostě spolu od Any Gavaldy - četla jsem jí jen jednou a je to už dost dlouho, ale zanechala ve mně tolik pocitů, že se stala mojí nejoblíbenější. :o) A také mám ráda knížky od Hrabala a Viewegha. A z filmů Zápisník jedné lásky - když si chci pobrečet. :o)

    jkopejtkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. tyjo knížka...těžko říct. Já mám od maturity ke knihám takovej odpor, že už moc nečtu. Ale mám ráda Spalovače mrtvol, knížky od Gogola, Viewegha a Villona

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat