čtvrtek 29. března 2012

Catrice - Fred Said Red

Jedna z nových barviček v lakovém sortimentu Catrice. Na víčku si lebedí nálepka New colour, New brush - jestli heslem New brush Catrice myslela nově špatně zastřižené kopyto, tak to pak smysl dává, jinak ne... Nicméně, štěteček jsem zastřihla a pak se šlo vesele lakovat. A heslo New Colour je prostě a pouze wow! Nemůžu se rozhodnou, jestli je Fred Said Red opravdu red, nebo spíš trochu orange, ale to nemění nic na tom, že výsledkem je zářivá a nepřehlédnutelná barva. Po detailnějším zkoumání mi na sluníčku přijde spíš červený a při normálním světle trochu do oranžova. Takže výsledkem je červeno-oranžová barva? Nejspíš ano (červené je o jednu kapku víc). :-) Druhý den se mi trochu ošoupaly bílé konečky, ale jinak dál držel a držel. Odlakování bylo naprosto bez problému (ruce jsem neměla celé jako od krve, jak bývá u červených laků zvykem). Schnul dobře. Fredovi nemám vůbec co vytknout!








A nakonec opět záchvat mojí nákupní horečky. :-/



7 komentářů:

  1. Ježiši, to je ten původní štěteček'? Tak to se teda vytáhli, tamten původní byl úplně úžasnej!!
    A Freda chválím... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takhle sem ten štěteček vytáhla z lahvičky. chvilku jsem na něj nevěřícně koukala a pak jsem ho musela jít hned vyfotit. ale ta barva je prostě úžasná, ve skutečnosti ještě úžasnější ;-)

      Vymazat
  2. Barva je krasna, na svetle pusobi i koralove. Ale ten stetec! To je roztrepeny kopyto...

    OdpovědětVymazat
  3. Barva je to moc pěkná i ten název je fajn, já kolem těch nových zatím jen obcházím, nemám totiž moc ráda Catrice štětečky. No a po tom, co jsi mi ukázala tenhle nový štěteček na ně teda mám chuť ještě menší :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Fred je vážně fešák, moc hezká barvička :) Já minule z Rossmanna taky odcházela s kupou laků (i když menší než ty), taky mě asi chytla nějaká nákupní horečka :)

    OdpovědětVymazat
  5. já se štětečkem od Catrice laků měla problém už předtím.. tak nevím co budu dělat ted :D barvička je to moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat