neděle 22. února 2015

Essence - 5x Color & Go lak

V dnešním článku vám ukážu 5 laků od Essence, z původní Color & Go řady. Laky této řady byly podle mě kvalitnější a menší lahvičky výhodnější, protože díky jejich 5 ml obsahu je šlo opravdu spotřebovat. Štěteček u těchto laků byl plochý a rovně střižený.
U nových laků v této řadě je celkem vysoká pravděpodobnost, že člověk narazí na pometlo první třídy! Také výdrž těchto laků šla hodně, ale opravdu hodně dolů, zatímco cena samozřejmě nahoru.
Myslím si ale, že Essence především se špatnou výdrží u těchto laků něco provedla, protože jsem u svých laků i v recenzích u pár jiných děvčat zaznamenala posun k lepšímu.

Jaké laky vyhovovaly více vám? V těchto malých lahvičkách nebo ty dnešní?

Ultimate Pink

Tento zářivě růžový lak byl jedním z prvních, které jsem vlastnila a měla jsem ho hodně ráda! Nosila jsem ho často, a i když má lahvička pouze 5 ml, vypotřebovala jsem ji ze tří čtvrtin. Pro plné krytí jsou potřeba obvyklé dvě vrstvy. S lakováním jsem nikdy neměla problém. Výdrž laku byla vždy okolo 3 až 4 dnů. Povrchu laku po jeho zaschnutí je super lesklý.




C'est la vie!

Konzistence tohoto krémového oranžového laku je poněkud tekutější, ale ještě se dá docela slušně na nehtu ukočírovat. Opět kryjí dvě vrstvy a povrch laku je po zaschnutí lesklý. Jak už možná tušíte, tento lak rozhodně nebyl nikdy mým oblíbencem, protože je oranžový.




The Only Chance!

The Only Chance! je hnědý lak, odstín hnědé mi připomíná mléčnou čokoládu. Krytí opět ve dvou vrstvách, po zaschnutí vysoce lesklý finish, lakoval se dobře.




Mellow Yellow

Světle žlutý lak, který se opět právě kvůli jeho žluté barvě vůbec nelíbí. Jeho konzistence je opět poměrně tekutější, ale i tak kryjí dvě vrstvy. Povrch laku po zaschnutí není tak vysoce lesklý jako u předešlých tří laků.




No More Drama

Lak světle fialové barvy mi připomíná šeřík. Jeho konzistence je bohužel opravdu hodně tekutá, a proto se s lakem nepracuje úplně nejlíp. V první vrstvě lak v podstatě vůbec nekryje. K plnému krytí jsem v tomto případě potřebovala tři vrstvy. Povrch laku je po zaschnutí opět hodně lesklý.




8 komentářů:

  1. Naprosto souhlasím Jitu! Tahle stará verze byla rozhodně lepší.. Díky těm novým už po Essence lacích skoro nesahám, jen vyjímečně, když se mi zalíbí nějaká limitka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tak nějak celkově Essence přehlížím v poslední době... Pozastavím se vždycky jen u nějaké limitky, a pokud v ní je nějaký zajímavý láček, občas zhřeším. ;-) Ale přiznám se, že vůbec nevím, jaké odstíny mají v té stálé řadě. Ani jsem vůbec neprožívala výprodej a následné novinky v sortimentu. Kdybych o tom nečetla u holek na IG nebo na blogu, tak o tom ani nevím, což by vlastně vůbec nevadilo. :-)

      Vymazat
  2. Jé, ten poslední je super ! Souhlasím, ač jsem s výdrží u těch nových žádný problém neměla, celkově se mi líbily tyhle starý víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí. ;-) Mně ta první várka nových laků absolutně nedržela. Ale později jsem se dostala k pár kouskům, a ty už na tom s výdrží byly líp. Tak nevím...

      Vymazat
  3. úplne sa stotožňujem s názorom v úvode

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší Suzi. :-) Jsem ráda, že na tyto laky má obdobný názor více děvčat. ;-)

      Vymazat