středa 11. února 2015

China Glaze - Fast Track + srovnání s Essence - Irreplaceable

Fast Track je lak, který byl součástí kolekce The Hunger Games na jaře roku 2012. Má světle béžovou barvu a obsahuje hodně zlatých šupinek. Lakuje se dobře a kryjí dvě vrstvy. Podle mého názoru mi tento lak příliš nesluší, nejde k mému tónu pleti. Velice si ho ale oblíbila moje mamka, a když si chce jednou za čas nalakovat nehty, vždycky po mě chce právě tento lak.






Tomuto laku od China Glaze je hodně podobný lak od Essence, který nese název Irreplaceable.

China Glaze se mi o malinko lépe lakovala a oproti Essence je o pár tónů tmavší. Essence má tekutější konzistenci a její světlejší odstín mi podle mě jde o maličko líp k mému tónu pleti. Oba dva laky kryjí ve dvou vrstvách a obsahují spoustu zlatých šupinek, které jsou prakticky identické.

China Glaze je na malíčku a prostředníčku, Essence na prsteníčku a ukazováčku.

Který z těchto laků se líbí vám?





6 komentářů:

  1. Ani sa mame nečudujem, je veľmi pekný. No a ťažká otázka, páčia sa mi oba rovnako :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Libi se mi oba dva, ale souhlasim s Tebou, ze Essence Ti slusi o malicko vic:) Ale to jen proto, ze je mas pro srovnani nalakovane vedle sebe, jinak Tvym upravenym nehtikum slusi vsechno!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Marcelko! A to s nehty na těchto fotkách nejsem zrovna moc spokojená. Jsou už docela staré a teď preferuji trochu jiný tvar nehtů. I když s těmi mými krátkými nehtovými lůžky toho moc jiného dělat nejde. :-(

      Vymazat
  3. Taky se nějak nemůžu rozhodnout, který z těch dvou se mi líbí víc. Každopádně tyhle béžové odstíny s výrazným zlatým třpytem zbožňuju. :) Ten od Essence ti ale rozhodně sluší víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je moc nemusím popravně, ale jednou za čas je nalakuji ráda. A těší mě, že jsem ty laky odhadla dobře a není to jen můj blud, že Essence mi sedí víc. ;-)

      Vymazat