sobota 30. června 2012

Essence - Mauve Like A Rockstar (LE Rebels)

Tento matný lesk na rty, jak ho Essence nelogicky nazývá jsem testovala tak dlouho, až jsem prošvihla dobu, kdy byl ještě k dostání. Ale třeba ne něj ještě někdo někde narazíte...



Označení této věcičky jako matný lesk na rty je podle mě nešťastné. Buď to je matné anebo to je lesk, ale obojí najednou to podle mě prostě nejde. Já bych zvolila spíš označení krémová barva na rty, která je matná. Jinak lesk mám v odstínu 01 Mauve Like A Rockstar. K dispozici byl ještě druhý odstín.


Barva je lehčeji pigmentovaná. Nechci použít označení špatně, protože podle mě špatně pigmentovaná není. První vrstva zanechá na rtech jemný nádech barvy a pro větší sytost je nutné přidat vrstvu další. Pro někoho to mlže být mínus, pro někoho plus. Já se přikláním spíše ke kladnému znaménku. :-)
Na rtech je lesk moc příjemný, lehký, absolutně nelepý a navíc mi strašně chutná. :-D Musím se hlídat, abych si pořád neolizovala rty a lesk mi na nich chvilku vydržel. Chutná po vanilce a čokoládě (strašně mi připomíná náplň na studené Bebe řezy, která se dělá z vanilkového a čokolodádového pudinku a vyšlehá se s máslem). Slabě voní. Aplikátor je klasická houbička, jako u většiny lesků.


Nosila jsem ho teď denně do práce. Barva lesku je švestkově-starorůžová. Lesk nezalézá do vrásek, nevysušuje. Tím že je konzistence lesku hutnější, až krémová, lesk pěkně drží na svém místě a nikam se ze rtů nevydává na výlet. Na rtech mi vydrží tak 1,5 až 2 hodiny, podle toho, jak moc se hlídám s olizováním rtů. :-) Pití nějakou dobu odolává, ale po jídle je dole a je nutná oprava. 

Na závěr jako vždy fotky na ruce ve stínu a na sluníčku a chabá fotka na rtech.

PS: Teď mě docela mrzí, že jsem si nevzala kousek do zásoby...




5 komentářů:

  1. Pane jo, nečekala jsem to, ale vypadá fakt krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já celou tuhle kolekci zaspala :D Ale ten odstín se mi hodně líbí...škoda, že už není k sehnání :(

    OdpovědětVymazat
  3. Lesk je super, kdyby se ještě prodával, tak hned pro něho letím, jen si prosím oprav co nejdřív chybu "nelepÝ", to skoro až bolí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ho sehnala.. za 20,- je fakt suprovej a nádherně voníí

    OdpovědětVymazat