pondělí 19. března 2012

Essence: Marble Mania - Raspberry Swirl

Tak tenhle lak je vážně hustej! Ale jakože fakt hustej! Tímto bych se asi měla omluvit všem lakům, které jsem v minulosti osočila z toho, že jsou husté a hůř se lakují. Lakování bylo díky hustotě laku o něco těžší, ale lakovala jsem už i větší katastrofy. Se štětečkem jsem žádné problémy neměla, je zastřižen rovně. Schnutí bylo delší. Poprvé jsem lak nenechala dostatečně zaschnout, šla jsem si oblíct mikinu a ta byla okamžitě na nehtech. Takže jsem mohla skoro všechny odlakovat a začít znova. Pro plné krytí by úplně stačila první silnější vrstva, ale já jsem nalakovala dvě.
Jak už název napovídá, barva laku je malinová. Nějak se mi to nepozdává, ale na lepší přirovnání jsem nepřišla. Snad bych jen dodala, že tmavě malinová. Jak ho tak pozoruju třetím dnem, do červena rozhodně nejde (někdo se na toto ptal). Rozhodně je to hodně čučavá barva. Třetí den od lakování vypadá pořád suprově, ani špičky nemám ošoupané. Opět jsem použila Top Sealer od Essence, takže ten má na tomto také svoje zásluhy.
Ještě bych chtěla upozornit na odlakování, které pro mě bylo katastrofou. Ne že by šel lak špatně dolů, možná spíš naopak. Lak jsem měla po odlakování po celých prstech a vypadala jsem, jako kdybych je strčila do plechovky s barvou. Takže jsem si musela odlakovávat doslova a do písmene celé prsty a potom je pořádně umýt mýdlem.





Přímé slunce



11 komentářů:

  1. Sakra ten vypadá dobře!!! U nás jsem Marble mania zatím nikde neviděla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ve všech DM bohužel není. měla by být všude tam, kde mají stojan Essence. snad k vám taky dorazí

      Vymazat
  2. Kdybych už podobnou barvu nevlastnila, taky bych do něj šla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych k němu taky u sebe určitě našla podobnou barvu, ale prostě jsem nemohla odolat, zase 8-)

      Vymazat
  3. To se ti to obtisklo i s tím top sealerem?:-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee, to jsem ho právě neměla! Sem byla líná ho nalakovat, tak se mi to vymstilo a přidělala jsem si stejně ještě víc práce, než kdybych ho nalakovala rovnou :-/

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. tohohle laku si všimnul i děda, když mi dával vajíčka :-) a to je co říct, protože už hůř vidí chudáček

      Vymazat
  5. Já mám ten červenooranžový a překvapivě schne právě docela rychle :-D až jsem se divila.. a kryl krásně už v první vrstvě :-)

    OdpovědětVymazat
  6. oprava -> tak mám ten samý, koukala jsem na název :-D ale přijde mi, že nejpodobnější barvu má ten předposlední obrázek, teda takhle aspoň vypadá na mých nehtech :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si právě říkala, jaký červenooranžový, že žádný takový jsem tam neviděla. ano, taky bych řekla že na předposlední fotce si je nejvíc podobný se skutečností. já jsem tu druhou vrstvu dala spíš ze zvyku, ale i ta první mi fakt schnula dlouho

      Vymazat