pátek 23. března 2012

Essence: Marble Mania - Peaches

Hned na začátku prosím omluvte moji šíleně suchou kůži kolem nehtů, ale už vážně nevím, co na ni mám napatlat. (Nějaká dobrá rada?) Je to s ní teď šílený. A taky mi párkrát ujela ruka a přesahy sem dočišťovala až po focení, protože jsem chtěla stihnout slunko.

Lak v odstínu 04 Peaches z LE Marble Mania je rozhodně tekutější než jeho malinový sourozenec. Takže se mi s ním i líp pracovalo. To ale zároveň přináší problém v krytí laku. První vrstva nekryje vůbec, s druhou už bude možná někdo spokojen, ale já musela pro plné krytí nalakovat i třetí vrstvu. Poté ještě Top Sealer od Essence. V první vrstvě mi taky lak přišel dost do žluta, až jsem se té barvy lekla. V dalších vrstvách jde už do oranžovo-broskvové barvy. Barva laku se mi líbí o dost víc v lahvičce než na nehtech a výsledek bych popsala jako mírně do žluta jdoucí oranžovo-broskvovou barvu. 







Tady barva laku nejvíc odpovídá skutečnosti


2 komentáře:

  1. Mně osobnee neokouzlil. Vadil by mi tam ten žluto-hořčicový podtón...

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch prvních fotkách mi lak přišel docela hezký, ale ta poslední fotka "nejvíc podle skutečnosti" mě od toho trochu odradila. A navíc mám světlou pleť, proto by mi asi moc nevyhovoval, ale myslím, že někomu s tmavší pletí mohl sednout dokonale!!!

    OdpovědětVymazat