neděle 11. března 2012

Essence: Crystalliced - Iced Age Reloaded

Limitka Crystalliced by měla být ještě do čtvrtka v prodeji v DM, tak snad nebude vadit příspěvek s dalším lakem z této limitky. Tentokrát to je lak v odstínu 03 Iced Age Reloaded



Barvu laku bych popsala jako světle oříškovou (možná béžovou), protože mi tento lak neuvěřitelně připomínal oříškovou zmrzlinu a já jsem na ni měla při jeho nošení strašnou chuť. Lak obsahuje zlatý shimmer (překvapivě mi nevadil). Ve srovnání s dalšími laky z této limitky byl shimmer viditelný docela dost, i při normálním osvětlení. Po modrém laku v odstínu 04 Ice Eyes Baby se mi nosil nejlíp. Lakovalo se s ním dobře, je z tekutějších laků. První vrstva prosvítala hodně, já jsem ke svojí spokojenosti lakovala vrstvy tři. Tento lak je z limitky Crystalliced můj druhý nejoblíbenější. 







Shimmer v lahvičce

11 komentářů:

  1. Tenhle odstín je moc hezký, snad na něj v drogérce ještě narazím :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná teď bude i ve výprodeji když je už další limitka

      Vymazat
  2. Gratuluji k "přesunutí" a přeji hodně štěstí!
    Jinak co se týče tohohle laku - je mi nějaký nesympatický. :D

    OdpovědětVymazat
  3. náhodou jsem narazila na tvůj blog na blog.cz a přečetla si tam článek, že chceš přejít na blogspot a jak je vidět, tak jsi tady ;) já osobně si s touto myšlenkou taky pohrávám a tak se tě chci zeptat, co je podle tebe lepší? výhody? nevýhody? :) hodně by mi to pomohlo ;) jinak krásné články, procházela jsem si tvůj "starý" blog a kloubouk dolů ;)

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavá barva, ale pro mě taková..., že neurazí ani nenadchne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to máš asi pravdu. ale někdy je i takových barev potřeba :-)

      Vymazat
  5. Jituš nechci tě nějak opravovat nebo tak, někde jsem četla, že máš spadeno na všechny stíny z Marble Mania, což já taky... a na DM facebooku se píše, že budou v prodeji už od středy 14.3.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Néé, klidně opravuj pokud máš lepší informace! :-) A navíc jsi měla pravdu, a už mám nakoupeno. Ale plán na nákup všech stínů selhal, protože DM prodává stíny jenom dva. Nebo teda aspoň to DM, v kterém jsem byla já. :-/

      Vymazat