pondělí 29. prosince 2014

Vánoční nehty 2014

Zdravím Vás všechny!

Ještě vám nepraskají břicha po tom všem cukroví a dalších dobrotách? Mě už pomalu ano. :o)

Dnes bych vám ráda ukázala nehty, které jsem pro letošní vánoce zvolila. Původně jsem plánovala, že nalakuju nějaký červený lak bez nějakých blbinek. Nakonec jsem se ale rozmyslela a na nehty jsem nalakovala zlato červeno zelenou kombinaci.
Jako základní lak jsem zvolila zlatý Love.Angel.Music.Baby. od OPI. Tento lak uschne do saténového finiše. Lak kryl v podstatě už v první vrstvě. Konzistence laku je ale poměrně hustá a moc dobře se mi s ní nepracovalo během lakování. Povedlo se mi na nehtech vytvořit sem tam hrbolky, které jsem úspěšně zakryla druhou vrstvou laku.
Po zaschnutí zlatého podkladu jsem na nehty pomocí tečkovače (víme, takové to udělátko s kouličkou na konci :o) ) začala dělat tečky. Nejprve zeleným lakem China Glaze Glittering Garland, a poté červeným lakem, také od China Glaze v odstínu Ruby Pums. Vše jsem na závěr opatřila jednou vrstvou Seche Vite, aby lakování bylo krásně třpytivé.
S výsledným barevným efektem jsem byla moc spokojená. Snad bych příště jen dělala tečky menší a více u sebe...

Co na toto lakování říkáte vy? A jaký lak/laky jsem pro letošní vánoce zvolily vy?








5 komentářů:

  1. No tak ty jsou dokonale vánoční :) Já chtěla nalakovat něco podobného, ale takhle pěkně by mě to nenapadlo :D První pokus šel dolu, druhý water marble už jsem si nechala, i přesto, že jsem nebyla spokojená, ale už nebyl čas na předělávání a dělat si troje nehty v jeden den... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Prima, klasická paletka Vánočních barev :) mě se to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi se mi to libi, super vyber barev!

    OdpovědětVymazat