sobota 6. prosince 2014

Nubar Nail Art Pen - Basic White

Na nail art mě moc neužije, protože jsem hrozně nešikovná. Nedokážu být trpělivá a plocha mých nehtů je pro mě neuvěřitelně malá, abych na nich něco dokázala vytvořit. Vždy když vidím úžasné výtvory u jiných blogerek, hlava mi nebere, jak něco tak titěrného, ale přitom do detailu precizně provedeného mohly na nehet namalovat. Mým vrcholem nail artu jsou v podstatě efektové laky.

Proto, když jsem dostala od modelaznehtu.cz k recenzi Nail Art Pen, bylo mi předem jasné, že výsledek bude spíše pro ostudu, než-li pro prezentaci na blogu. Jelikož se mi ale zlomil nehet až do nehtového lůžka na ukazováčku ruky kterou fotím, nebudu mít šanci v dohledné době daný nail art trénovat a pokusit se o lepší výsledek. Díky tomu spatří světlo světa fotky, za které se docela stydím.

Určitě se musím zmínit o tom, že inspirací pro tento jednoduchý nail art mi bylo video od úžasné youtuberky cutepolish a moje láska k filmu Ukradené Vánoce Tima Burtona.

Teď už pár slov k samotnému laku. Jeho lahvička je vyrobena z umělé hmoty, což jsem u laku na nehty ještě neviděla. Možná by to ale byla dobrá cesta pro všechny výrobce laků na nehty, protože potom bychom si laky mohly bezstarostně posílat a Česká pošta by měla menší šanci lahvičky rozflákat. :-(
Lak má čistě bílou barvu a jeho konzistence je fajn. Menší problém mám ale se štětečkem, který je přímo uzpůsoben pro nail art. Je dlouhý a uzoučký. Aby se mi povedly co nejtenčí pruhy na nehtu, musela jsem štěteček docela dost otřít a zbavit se tak přebytečného laku. Tím pádem mi ale štěteček neudělal souvislou bílou linii a já se k ní musela vracet a opravovat ji. Když jsem se pokusila na štětečku nechat laku více, pruh na nehtu byl moc tlustý a z tyčinky, ve které jsou usazeny štetinky štetečku, sjela druhá dodatečná kapka laku, která dílo zkázy dokonala. Nejspíš by to chtělo s takovýmto typem štětečku více trénovat a časem by člověk tyto věci vychytal.

Na prostředníček jsem nalakovala tři vrstvy bílého laku od Essence z limitky 50's girls reloaded. Na ukazováček, prsteníček a malíček jsem nalakovala dvě vrstvy černého laku od OPI v odstínu 4 in the Morning. Post s ním si můžete připomenou tady. Po dokonalém zaschnutí jsem na ony tři černé nehty nakreslila bílé linie s pomocí Nail Art Pen od Nubaru. Na prostředníček, který měl být Jackova hlava, jsem stejným černým lakem od OPI a zdobičkou od Essence nakreslila oči, nos a pusu - což dopadlo katastrofálně.

Na konečný výsledek se můžete podívat na fotkách níže, a já slibuji, že o další nail art se nebudu hodně dlouho pokoušet. :-D

Znáte z YouTube cutepolish a co vy a Tim Burton?

* za poskytnutí laku k recenzi děkuji eshopu modelaznehtu.cz







4 komentáře: