středa 31. prosince 2014

Co listopad 2014 dal a vzal


Poslední bilanční článek jsem na blog napsala za měsíc září roku 2013! Je tohleto vůbec možné?! Nevím proč, ale žila jsem v domnění, že na takto dlouhou dobu jsem bilance psát nepřestala. No evidentně jsem se mýlila... Ten čas vážně letí jako blázen. I když jsou tyto bilanční články pro mě hodně náročné, chtěla bych je u sebe na blogu obnovit a hlavně zůstat u jejich pravidelnosti. Podle počtu přečtení jednotlivých článků v minulosti je máte rádi i vy - čtenáři, tak tomu tak snad bude i nadále.


Balea sprchový gel Fiji Passionfruit + Melon Tango
Já nevím... K sprchovým gelům od Balei snad už není nutné vůbec nic dodávat. Já jsem s nimi v podstatě pokaždé spokojená. Dobře pění, umývají, nevysušují - nic jiného od sprcháčů nepotřebuji. Jedinou odlišností jsou vůně jednotlivých sprchových gelů. Fiji Passionfruit byla hodně sladká vůně, ale i tak vcelku příjemná. Meloun Tango na mě působila hodně chemicky, ale taky nic, co bych nerozdýchala.


Blanchette B. micelární voda
Micelární vodu Blanchette B. z Kauflandu za pár peněz určitě taky každá znáte. Já jsem tuto micelární vodu milovala a jeden čas jsem nepoužívala jinou. Pořád ji považuji za dobrou micelární vodu, s kterou se bezvadně odlíčím a neštípe mě v očích ani na pleti. Ale právě co se týče odličování očí, pokulhává za dvěma mými o fous oblíbenějšími micelárkami od Garnieru a Mixi. Nicméně v rámci prostřídávání si možná i tu Blanchette B. koupím znova.


Adidas Fizzy Energy deodorant body fragrance
Příjemná, nevtíravá, lehká, ovocná vůně. Vydržela vonět asi tak 2 až 3 hodinky, poté bylo potřeba se přestříknout. Já mám tyto deodoranty ve skle ráda a tahám je sebou každodenně v tašce do práce a podle potřeby během dne obnovuju. Doma jich mám ještě několik v jiných vůních a od jiných značek, takže jsem na misi za jejich spotřebováním.

Essence 24h hand protection balm Gingerbread Chai Latte
Tyto krémy na ruce od Essence mám ráda. Ruce jsou po nich bezvadně hydratované do dalšího umytí rukou a navíc ta jejich vůně! Kdo mě sledujete na instagramu, tak víte, že jsem těmito krémy bohatě zásobena. Proto jsem, jako u vůní, na misi za jejich spotřebováním, ať se mi dřív nestihnou zkazit.

Yves Rocher hydratační krém na den a noc pro normální a suchou pleť
Do Yves Rocher jsem šla s tím, že chci tento krém pro smíšenou pleť. V obchodě jsem si tento krém i zkoušela, ale nakonec jsem skončila s krémem pro normální a suchou pleť. Paní prodavačka, která mi krém podávala se musela zřejmě přehmátnout a já jsem si toho nevšimla. Všimla jsem si toho až později, když už jsem krém používala. Takže jsem to neřešila a krém dopoužívala. Musím říct, že byl vcelku fajn. Jediné co mi na něm vadilo bylo to, že se déle do pleti vstřebával. Vždycky jsem po jeho nanesení musela počkat, než jsem ulehla do peřin, protože bych je měla po jedné noci jako z mastných krámů. Nicméně znova si ho kupovat nebudu. Poohlédnu se po krému, který je určený na mastnou pleť.


Maybelline Affinitone concealer
Jeden z mých nejoblíbenějších korektorů, který jsem používala jak na pupínky, tak na kruhy pod očima. Měl střední krytí, po zapudrování skvělou výdrž. V tyčince trochu korektoru ještě je, ale už je bohužel vyschlý, takže musí z domu pryč. Měla jsem ho v odstínu 02 natural.

BVLGARI radiance cleansing cream
Vzorek čistícího krému jsem si sebou vzala na cesty, abych ušetřila co nejvíce místa v tašce a zbytek jsem dopotřebovala doma. Krém byl příjemný, pleť vyčistil, ale měla jsem ji po jeho použití hodně vysušenou a stáhlou. Vzorek jsem dopotřebovala, ale rozhodně mě neuchvátil natolik, abych toužila po plné verzi tohoto čistícího krému.

Avon tyčinka proti akné s čajovníkem a grapefruitem
Miláček můj milovaný! To, že mi tato roll-on tyčinka proti akné došla, jsem skoro obrečela. Byla totiž naprosto úžasná! Stačilo potřít pupínek na noc a ráno bylo po něm. U velkých boláků na to tyčinka potřebovala noci dvě. Nic lepšího na lokální použití proti akné jsem v rukou neměla. Bohužel, jak to tak bývá, Avon tuto tyčinku již nevyrábí.

Avon gel strength base coat
Naoranžovělá podkladová báze od Avonu je jedním, z mých nemnoha, svatých grálů. Momentálně používám snad už pátou lahvičku a v šuplíku mám další dvě nové do zásoby. Vždy, když je tato podkladová báze na nehty v akci za nějakých 40Kč - 50Kč, kupuji lahvičku. Nehty skvěle ochrání před barevným lakem. Barevný lak k sobě zároveň skvěle naváže, takže ten společně s top coatem vydrží déle. Když nemám náladu na barevný lak, ale chci nehty ochránit, lakuji tuto bázi samotnou jako bezbarvý lak. Tuto podkladovou bázi vám můžu rozhodně doporučit všema deseti!
Zkoušela jsem i modrou podkladovou bázi, ta je ale naprosto příšerná. Barevný lak na ní vůbec nedrží, naopak hned druhý den po nalakování příšerným způsobem popraská.

Nákupům vévodí dvě velké paletky. Jedna je od Too Faced a druhá od Urban Decay. Chybět u mě nemohou samozřejmě ani laky na nehty a nějaké další drobnosti.


Spotřebovaných produktů celkem: 10
Koupených produktů celkem: 18
Rozdíl: +8

4 komentáře:

  1. Jeee, ty máš Everytring Nice, tady se někdo mááá :)) Když byla v prodeji, tak mě nechávala celkem chladnou, ale postupem času se mi líbí čím dál více a já mám samozřejmě smůlu :D No co, snad budu u nějaké další limitky rychlejší..:)
    Jsem pro obnovení těchto článků, konkrétně u tebe je mám hrozně ráda. Vždycky přijdeš s něčím zajímavým, ať už ve spotřebě nebo v nákupech:) Takže já obnovu rozhodně uvítám!
    Affinitone korektor právě dodělávám a je to snad ten nejlepší korektor pod oči, který jsem doposud vyzkoušela.. fakt super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nenechala chladnou právě ani chvilku. :-) Byl to docela boj ji sehnat, ale přes značné komplikace se mi to nakonec povedlo a jsem hrozně moc ráda. :-)
      Udělala jsi mi svým komentářem obrovskou radost. Děkuju za něj! ;-)

      Vymazat
  2. ty jo ty ses docela rozjela tento mesic:D ty dve paletky by vystacily jako uplne samotný:-))
    (brala bych beze všeho obě dvě:-)!! nemam ani jednu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V případě Vice 3 nemáš celkem čeho litovat... Je pro mě spíše zklamáním. To Too Faced je něco úplně jiného. :-)

      Vymazat