pondělí 8. prosince 2014

China Glaze - Coconut Kiss

Krásné pondělí Vám všem přeji. :o)

Pro dnešní den jsem si pro vás nachystala článek s posledním lakem, který mi byl poskytnut k recenzi od modelaznehtu.cz. A řeknu vám tedy, že ač je to naprosto luxusní kousek, který jsem si zamilovala, tak co se týče focení, dal mi pěkně zabrat. A s fotografiemi stejně spokojená nejsem, protože téměř na žádné lak nevypadá tak jako ve skutečnosti. Nejblíže skutečnosti jsou fotky vyfocené s bleskem.

Coconut Kiss je elektricky fialový lak, který obsahuje fialovo-růžový shimmer. Barva laku je něco přenádherného!!! V lahvičce se mi sice zprvu tak zajímavý nezdál, ale na nehtech, to je něco úplně jiného! Lakování bylo naprosto pohodové, plného krytí dosáhnete ve dvou vrstvách. Lak má tendenci mírně pruhovat, ale nijak moc, takže mi to nevadí. Tato fialová barva mě naprosto uhranula a po dobu nošení tohoto laku jsem si musela neustále zírat na nehty. Podobnou fialovou ve sbírce nemám pokud si dobře pamatuji.
Jak jsem psala již v prvním odstavci, lak jsem prostě nedokázala vyfotit v jeho věrné podobě. Lak mi ovšem celý týden něco připomínal... a v sobotu, když jsem si líčila rty svojí oblíbenou rtěnkou od Rimmelu v odstínu Vintage Pink jsem na to přišla. Lak totiž vypadá jako onen fialový obal! (Těch původních rtěnek, né jako ty hnusné nové obaly.)

* za poskytnutí laku k recenzi děkuji eshopu modelaznehtu.cz





Jedna neodpovídající fotka při normálním osvětlení.


3 komentáře:

  1. Jojo to známe určité odstíny fialové foťák nepobírá. Chtělo by to šedou kalibrační desku. I mě nejdou fotit a desku k tomu nemám škoda.Fialovou já ráda a líbí se mi na všech fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám podobný odtieň od Catrice a na fotenie sa fakt "teším". Tieto fialové do modra sú všetky tak krásne na rukách, ale zachytiť ich krásu na fotke je nemožné

    OdpovědětVymazat
  3. Joo to je přesně ten odstín, kterej se tak nerad fotí :) Ale myslím, že přesně vím, který to je. Mám doma skoro stejný od Catrice a ten dát na blog ani nemůžu kvůli tý nevěrohodnosti fotek :D Věřím, že je ale ve skutečnosti moc krásný, protože to tyhle fialové bývaj :)

    OdpovědětVymazat