neděle 30. listopadu 2014

Thuya - Red Rome (N°125)

Od značky Thuya jsem v minulosti žádný lak nezkoušela. Proto, když jsem v balíčku k otestování od eshopu modelaznehtu.cz objevila lak od této značky, těšila jsem se na něj. Ráda zkouším a objevuju nové laky.
Na internetových stránkách eshopu jsem dohledala, že tento lak nese název Red Rome. Na lahvičce ovšem najdete pouze číslo odstínu 125. Přijde mi škoda, že jméno odstínu na lahvičce chybí.

Red Rome je lak tmavě malinové barvy, díky čemuž se skvěle hodí na podzim. Kdyby byla barva více 'řvavá', hodila by se mi spíše k létu. Během lakování jsem se trochu trápila, protože štěteček tohoto laku je střižený křivě. Níže v článku najdete fotku, na které je křivost dobře vidět. Tím, že je štěteček ustřižený křivě, utíkal mi lak vždy více na jednu stranu nehtu a já jsem vše musela dorovnávat. Zažila jsem už i horší lakování, ale rozhodně i mnohem lepší. Vše naštěstí zachraňovala skvělá konzistence laku. Ideálního krytí s tímto láčkem dosáhnete ve dvou vrstvách.
Kdyby nebylo křivě ustřiženého štětečku, byl by tento lak dokonalý.

* za poskytnutí laku k recenzi děkuji eshopu modelaznehtu.cz








9 komentářů:

  1. Já na červenou teda moc nejsem, ale musím uznat, že tenhle lak je moc pěkný a Tvým nehtům sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Špatně střižený štěteček je zlo, z toho by mě vždycky šmejklo. :D Ale odstín se povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky Romčo. Pokud někde čouhá jeden chloupek, tak si pomůžu nůžkami, ale střihnout celý štěteček bych si netroufla. Tady to zachraňuje alespoň odstín, ale když se ani ten nepovede, je to peklo! :-/

      Vymazat
  3. na takéto červené som tiež. Ja som akurát minule zopár lakov kvôli ich štetcu trochu ostrihala a zarovnala, lebo lakovanie s nimi bolo na porazenie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě strach pustit se do stříhání celého štětečku. Bojím se, abych z něj nevytvořila ještě větší kopyto. :-D

      Vymazat
    2. To aj ja, ale našťastie sa to podarilo :-D Štetec som odlakovala, ucapkala, aby boli všetky na mieste (keď trochu zaschne, drží tvar, kedysi som si vyrobila zo štetca z minutého laku vejárik na nanášanie trblietok) a potom som ho opatrne zarovnala.

      Vymazat