pátek 7. listopadu 2014

Nubar - Texas Sky

Dnešní lak je vážené dámy a vážení pánové (spíš jen ty dámy nejspíš) naprostá bomba. Tedy pro mě. Texas Sky je temně modrý lak s fialovým shimmerem. Fialový shimmer na fotkách uvidíte spíš v lahvičce, ale ve skutečnosti je dobře vidět i na nehtech. Nevím, proč se mu na fotky nechtělo. :-( Jak už nejspíš víte, modré laky a já jsme jako jedna duše-jedno tělo. Přestože je Texas Sky celkem tmavý lak, i díky shimmeru v době má jiskru a na nehtech krásně září. Konzistence laku je parádní a i díky tomu bylo lakování bezproblémové. Nubaří štětečky mám ráda, ač patří k těm užším. Pro plné krytí budete potřebovat dvě vrstvy laku. Na nehtech mi v dobrém stavu vydržel 4 dny. Během odlakování mě trochu pozlobil, protože má tendenci zabarvovat kůžičku.










12 komentářů:

  1. Škoda, že na fotkách nevynikl shimmer, ale věřím, že je to opravdu pecková barvička :) I takto bez něj se mi vlastně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano! Pořídila jsem asi 100 fotek a na žádné nebyl skoro vůbec vidět! :-( Moc mě to mrzelo. Ale je to opravdu úžasná barvička. ;-)

      Vymazat
  2. Moc hezký odstín. :) To dobře znám, když na fotkách něco nevyleze. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. ;-) Je to vážně pech, když člověk na fotkách něco chce a zrovna to jediné nejde vyfotit. :-(

      Vymazat
  3. Modré laky taky miluju, tenhle je překrásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej v klubu! ;-) Děkuji moc za pochvalu. :-)
      PS: Na nehtech mám opět modrý lak. :-)

      Vymazat
  4. Taky jsem si teďka hodně oblíbila modrou a vůbec se snažím na nehty lakovat jiné barvy než růžovou :D Tohle je teda krasavec a moc tvým nehtíkům sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to měla pojmout možná opačně. Lakovat méně modrých laků a více růžových. ;-D Děkuji moc, je opravdu nádherný.

      Vymazat
  5. tak takáto modrá by sa mi veru do zbierky hodila

    OdpovědětVymazat