středa 22. října 2014

Hare Polish - From the Balcony of the Chateau Marnont

Dnes bych vám moc ráda ukázala další zajíčkový lak. Pochází z kolekce Viva Los Angeles a pořídila jsem ho na Etsy. Jeho základní barva je středně modrá a vidím v ní i kapku šedého podtónu. Základní barva dále obsahuje světlé a tmavě růžové, bílé, černé a zlaté glitry. V laku je dále obsažen jemný stříbrný shimmer a zlaté vločky. Shimmer a vločky na nehtech bohužel moc nevyniknou. Se všemi laky Hare Polish se mi zatím lakovalo dobře a tento lak nebyl vyjímkou. Pro plné krytí jsem potřebovala dvě vrstvy. Jelikož jde o glitrový lak, je jeho povrch po zaschnutí nerovný. Musela jsem na něj tedy aplikovat ještě vrstvu nadlaku. Výdrž laku byla nic moc, hned druhý den se mi na dvou nehtech uštíply docela velké kousky laku. Výdrž laků Hare Polish všeobecně vidím jako jejich největší mínus. Pro mě špatnou výdrž kompenzují originální barvy a kombinace glitrů. Ještě bych málem zapomněla zmínit odlakování. Neměla jsem chuť zkoušek lak odlakovávat klasicky, takže jsem rovnou použila alobalovou metodu a lak šel dolů bez problémů.










8 komentářů:

  1. Ten je tak krásnej ♥ A ty jejich lahvičky jsou boží. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ty lahvičky moc ráda. Kdyby tím netrpěl lak uvnitř, měla bych je všechny hezky vystavené na poličce. :-)

      Vymazat
  2. Aaaaaaaa! Lak s mojím obľúbeným zvieratkom? Ten musím mať. Škoda, že zatiaľ neobjednávam z netu a niečo takéto sa nepredáva aj u nás... všetko, čo má krásny králičí motív, je na zahraničných eshopoch. :D Škoda tej výdrže, že sa ti to hneď odlúplo, ale... je tam králik. :D :D A krásna farba, tie glitre sú v tom také nezvyčajné tým, že sa tak netrblietajú.
    Rowena | Feeling Hoppy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No možná taky dobře, že tyto laky jsou dostupné jen v zahraničních eshopech, protože jinak by peněženka trpěla ještě víc, než trpí teď. :-) Té výdrže je opravdu škoda, ale jinak je to dokonalost sama. :-)

      Vymazat
  3. neviem, či mám viac ochať nad zajačikom alebo lakom :-D krásne sú oba :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych řekla že nad obojím stejně. :-) nedá se určit, který z nich je vítěz ;-)

      Vymazat