sobota 25. října 2014

Color Club - British Invasion over OPI - Keeping Suzi at Bay

Hlavní hvězdou tohoto lakování je lak British Invasion, kterým z tohoto důvodu začínám. Tento efektový lak mě z kolekce Poptastic Remix zaujal nejvíc a jako jediný (zatím) jsem si ho pořídila. V průhledné tekutině jsou obsaženy v největší míře bílé glitry, v menším počtu potom neonově růžové a modré. Růžové a modré glitry jsou v laku zastoupeny ještě ve dvou menších provedeních. Glitry se po nehtu rozprostřou rovnoměrně a v dostatečném počtu již během první vrstvy. Není nutné glitry nikam doťupkávat ani je posouvat po nehtu. Po zaschnutí je povrch laku trochu hrubší a proto doporučuji lak přelakovat vrstvou nadlaku.

V tom, že British Invasion musím mít na nehtech, jsem měla jasno. Nevěděla jsem ale, na jaký lak ho mám nalakovat, aby vynikly všechny barvy glitrů. Moje volba nakonec po dlouhém rozhodování padla na lak OPI, na kterém všechny glitry krásně svítí. Tohle lakování se na nehtech rozhodně neztratí. :o)

Keeping Suzi at Bay je modrý krémový lak. Barvu této modře bych popsala jako něco mezi námořnickou a kobaltovou modrou. Lakování s tímto kouskem bylo bezproblémové, jeho konzistence je akorát. Plného krytí dosáhnete ve dvou vrstvách. Lak Keeping Suzi at Bay byl součástí podzimní kolekce San Francisco.

Jelikož jsem měla během lakování docela hravou náladu, umístila jsem glitry na jednotlivé nehty na různá místa. Malíček a prostředníček jsem nalakovala celé, prostředníček pouze u konečku nehtu, ukazováček u lůžka nehtu a konečně palec jsem nalakovala v jeho 'rozích'.

Mě se tohle lakování líbí moc a British Invasion mě hodně baví. Už teď přemýšlím na jaké další barvě by vypadal dobře. Co myslíte vy?

PS: Lak u konečků mám stažený díky Seche Vite.








Detail palce a pod ním detail lahvičky s glitry



A úplně na závěr premiéra mojí pravé ruky. :-)

14 komentářů:

  1. Teda, opravdu hodně dlouho jsem neviděla tak perfektní kombinaci dvou laků:) Elefktový lak je neskutečný fešák a v kombinaci s modrou krémovkou perfektně vynikne, super kombo:)) Opravdu se ti to moc povedlo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?! Děkuji moc, udělala jsi mi radost, že se ti kombinace tak líbí. Color Club je opravdu fešák! ;-)

      Vymazat
  2. Tak teď tedy nevím, proč se mi komentář nezveřejnil, tak ještě jednou... Já jsem si pořídila sadu miniatur a moc se mi líbí všechny! Jako první a zatím jediný jsem lakovala právě British Invasion a vypadal na nehtech nádherně! Zvolila jsem fialový podklad, krásně se třpytkami ladil, pořád jsem si musela zírat na nehty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to taky netuším, proč se ti komentář nezveřejnil... Dívala jsem se do spamu, zda se tam omylem nepřipletl, ale nic tam není...
      O té sadě miniatur jsem taky chvíli uvažovala, ale pak mi přišlo, že bych ty další laky tak moc nevyužila, takže jsem si pořídila jen velký. Ten fialový podklad zní dobře, zkusím ho vyzkoušet příště. Já jsem si na nehty taky pořád zírala. :-D

      Vymazat
  3. To je krásný! Jak kombinace, tak rozmístění třpytek. Ten efektový je fakt pecka, myslím, že jen těžko budeš hledat kombinaci, která by byla lepší než tahle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obidva sú krásne no možno sa mi viac páči ten trblietavý lak :)
    http://rebekalifesryl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Určitě, ten efektový je rozhodně líbivější. ;-)

      Vymazat
  5. Už jsem po nich mlsně pokukovala, ale zatím odolávám. :D
    Mně se barevný podklad, který jsi zvolila moc líbí a dále mě napadá možná ještě nějaká světloučká růžová, nebo taková ta miminkovsky modrá. :)) No ale fakt pěkný je to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to klobou dolů, že odoláváš. ;-) Děkuju moc za pochvalu. Od tebe si jí zvlášť cením, protože tvoje lakové kombinace jsou vždycky dokonalé. Ta růžová s modrou zní dobře, určitě je taky vyzkouším. Díky za tip. ;-)

      Vymazat
  6. Nádhera oba dva a obzvlášt CC :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja by som ako podklad zvolila asi nejakú svetlo fialovú alebo nude ružovú, ach, ale slinky mi nad tým glitrovým tečú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tipy, určitě časem vyzkouším. ;-) Jsem ráda, že se CC tak líbí. :-)

      Vymazat