neděle 19. října 2014

Catrice - Alluring Red (Metallure LE)

Jediný kousek, který jsem si pořídila z limitované edice Metallure od Catrice je tento nádherný lak, který nese název Alluring Red. Barva laku je středně tmavá metalická červená. I ve stínu je krásně zářivý. Lak díky svojí strukruře trochu pruhuje, ale nijak zvlášť mi to u tohoto laku nevadilo. Pigmentace laku je úžasná. Šikovnějším by stačila jedna silnější vrstva, já jsem lakovala dvě slabší, které vidíte i na fotkách níže. Samotné lakování hodnotím taky jako naprosto bezproblémové. Širší štěteček, který mají laky Catrice mi vyhovuje. Jen by si mohli dávat ve výrobě trochu více záležet na jeho zastřižení. S výdrží laku po 4 dny jsem spokojená. Při odlakování mi trochu zabarvil kůžičku v okolí nehtů. Vzala jsem ji pak tedy ještě jedním tamponkem navíc a bylo po zabarvení. Nemůžu si pomoct, ale v tomto laku vidím Vánoce. :o)








4 komentáře:

  1. Taky vidím Vánoce :) a zdravím po delší odmlce :) máš ted delší drápky, paráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Hani. :-) Snad už bude vše běžet v pravidelném režimu. ;-) Momentálně trošku delší jsou, než se mi začnou opět třepit nebo se nějaký darebák zlomí. :-(

      Vymazat
  2. Tak ten je! Hned jak jsem shlédla fotky taky ve mně evokoval vánoce, nádherná lesklá červená a k tomu ty zlaté detaily na víčku. Favorit na štědrý den :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to vidím taky! :-) Děkuju za komentář. ;-)

      Vymazat