středa 14. srpna 2013

OPI - Fit For A Queensland

Fit For A Queensland je krásný bílý lak, který obsahuje nádherný růžový shimmer. Ten se mi na fotkách nepodařilo skoro vůbec zachytit. Je vidět dobře pouze na lahvičce na pár fotkách. Ve skutečnosti je nicméně právě tak krásný i na nehtech, což z něj dělá v mojí sbírce celkem unikátní kousek. Lakování pro mě bylo tentokrát menší opruz, protože se mi při každé nové vrstvě na nehtu vždy udělala nějaká lysinka. Proto jsem musela nalakovat čtyři vrstvy, abych všechno překryla a lak vypadal k mojí spokojenosti. Ale protože se mi odstín jako takový moc líbí, přežiju i ty čtyři vrstvy a lak si nechám.











17 komentářů:

  1. Teda to je zajímavý kousek :) Ale mě by připravila o nervy už třetí vrstva, natož čtvrtá :D Mimochodem - nepovyrostly ti nehtíky? :)
    A další ibišková fotka :) - zrovna jsem ho obdivovala u Suzi, ta měla fotky teda s venkovním, tohle vypadá na pokojový, nebo ne? :) Taky mi teď kvetou na všech frontách, jak venku, tak doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechávám si je trochu delší. Dobrý postřeh! ;-) Jenom čekám, kdy si nějaký zlomím. :-(
      To je takový obojetný ibišek. :-D Máme asi 4, jsou zasazené v květináči, ale jakmile to jde vyhodíme je na jaře ven a domů jdou teprve až s prvními mrazíky. Kvetou nám nádherně celé léto. Doma je pak máme na chodbě, kde není moc tepla světla, tak chudinky opadají, ale pak nahodí nové lístky a zase skoro celou zimu kvetou jako blázni. Jsou to nezmaři, ale nádherní!

      Vymazat
    2. No já ten svůj zkusila jednou vloni vyletnit a nějak se mu venku nelíbilo, začal žloutnout a opadat, tak jsem ho vrátila dom a hned nasadil na květ :) A doma mi kvete průběžně celý rok :) Jak píšeš, jsou nádherný :)

      Vymazat
  2. Docela zajímavý lak. Na pár fotkách vidím tu růžovou docela dost :). Ale jak říká Cacorka, 4 vrstvy by mě zabily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že ji tam vidíš. ;-) já si ji na fotkách na nehtech nevidím právě skoro nikde, jen na lahvičce.

      Vymazat
  3. Protože vím, jaké lakovací obtíže to přináší, tyhle typy barev/laků nekupuji, nicméně je doopravdy NÁDHERNÝ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ty obtíže taky čekala, ale nedokázala jsem prostě odolat :-) a nelituju toho :-)

      Vymazat
  4. Já ho miluju a naštěsti mi lysinky nedělá, jen škoda, že se mršák tak blbě fotí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nevím, jestli sem mu trochu neuškodila já... nešel mi otevřít, tak jsem ho na moment ponořila do horké vody, tak že by se něco změnilo v konzistenci...? ale zase přijde mi to jako blbost, horká voda přeci nemůže změnit konzistenci laku - nebo může? 8-) spíš to bude mýma rukama nešikovnýma :-D

      Vymazat
    2. Nebo jsem měla pro jednou mimořádnou kliku:-D Jinak se světlýma potvorama bojuju vždycky:-D

      Vymazat
  5. 4 vrstvy.. to je opravdu trochu moc, ale když je to tak neokoukaná barva (no, spíš v kombinaci s tím shimmerem:)), tak bych mu to snad taky odpustila.. ale musela bych se vždy obrnit pořádnými nervy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neokoukaným lakem ho dělá právě ten nádherný shimmer, to je pravda :-)

      Vymazat
  6. Já jsem tomuhle odstínu taky odpustila špatné krytí, protože na nehtech vypadá krásně.

    A ještě ke komentáři u mě: Jsem bohužel ten typ, co nakoukne, ale většinou nekomentuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to opravdu vypadá. proto se to takovým barvičkám odpouští ;-)

      Vymazat
  7. Jinak holky, ono to lakování čtyř vrstev zase tak hrozné nebylo. Dost si to tedy protiřečí, ale přesto že mi lak dělal sem tam lysinky a moc nekryl, tak se mi ty čtyři vrstvy lakovaly moc dobře a nevztekla jsem se u toho vůbec. Spíš mě to otravovalo z toho důvodu, že lakování čtyř vrstev zabere už moc času. :-( Ale některé laky se mi lakují naprosto šíleně jen ve dvou vrstvách a nejraději bych je prohodila oknem. Oproti nim byly tyto čtyři úplně v pohodě. ;-)

    OdpovědětVymazat