pátek 30. srpna 2013

Gabriella Salvete - 05 Raspberry

Krásnou středu Vám přeji!
Představovat laky Stars od Gabriella Salvete myslím už nemá moc cenu. Všichni víme o co gou... Já chamtivec nenasyta jsem se samozřejmě neudržela a pořídila jsem si všechny - jak ty glitrové, tak ty pískové. Tudíž si dneska dáme jako hlavní chod pískové maliny.

Na barvu malin je pro mě lak příliš světlý. Popsala bych ho spíš jako střední růžovou. Růžová to je velice výrazná, takže stydlivkám tento odstín nedoporučuju. Pro mě je to ale ideální letní barvička. V lahvičce vidím i velice drobný stříbrný shimmer, ale na nehtech ho jednotlivě identifikovat nedokážu. Mám ovšem takové podezření, že ten jemný shimmer způsobuje na sluníčku takové lehoulinké odlesky plošek v laku, které zůstaly dole a nestal se z nich písek. Doufám že chápete, co jsem tím, já básnické střevo, chtěla říct. :o)
Lakování u mě proběhlo bezproblémově. Měla jsem trochu obavy z nanášení druhé vrstvy už na zhrublou první vrstvu, ale i to bylo v pohodě. Lak tedy kryje ve dvou vrstvách. Mě schnul poměrně dlouho, a i díky tomu jsem si vyrobila mega rýhu na palci. Když už se lak zdál být suchý, stejně pořád pracoval a až snad po hodině přestal pískovat a usadil se do formy, v jaké má být. Nicméně výsledný efekt stojí za to a mě osobně se moc líbí.
Povrch samozřejmě nerovný je, ale vůbec mi nepřijde hrubý a v ničem mi nepřekáží. Neškrábe mě na kůži, když se škrábu, nikde o nic nezadrhávám ani jsem nikde nic nezatrhla. Kdejaký glitrový lak po jedné vrstvě nadlaku je mnohem hrubší.
Dneska ho mám nalakovaný čtvrtý den a mám jenom mírně odřené špičky na levém prostředníčku a prsteníčku. Na zbylých nehtech vypadá jako čerstvě nalakovaný.
Mě si tento lak získal a moc se mi líbí! Co Vám?









Grrrrrr na entou! :-(((


Grrrr na ještě větší entou!!! Učení na X-tý pokus zkoušky z geofyziky :-(((


21 komentářů:

  1. Tahle barva mě moc neláká, ale sehnala jsem Princess, ze které jsem nadšená, a tak přemýšlím, že mamce seženu ten červený Vampire... Ta výdrž je totiž fakt neuuvěřitelná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, no..., já mám nakonec všechny, protože se mi naživo zalíbily více, než se původně z promo fotek zdálo. na Vampire jsem zvědavá, jaký bude na nehtech. A výdrž je fakt mega parádní! :-)

      Vymazat
  2. Krásná barva :) Já marně chodím už kolik týdnů a snažím se ulovit tento odstín a ještě Princess, ale marně bohužel :D Nějak u nás nedoplňují, máme většinou regál plný těch starších odstínů, ale tyhle nikde :( Snad budu mít konečně co nejdřív štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v drogériích ve svém okolí zatím potkala vždycky všechny barvičky. Občas mi přijde, že to je dost i o prodavačkách, jak se jich chce nebo nechce doplňovat zboží... :-( Snad na ně narazíš!

      Vymazat
  3. Krásná barva :) Já marně chodím už kolik týdnů a snažím se ulovit tento odstín a ještě Princess, ale marně bohužel :D Nějak u nás nedoplňují, máme většinou regál plný těch starších odstínů, ale tyhle nikde :( Snad budu mít konečně co nejdřív štěstí.

    OdpovědětVymazat
  4. Chi, krásnou středu...Na tenhle efekt nejsem sestra má ten Princess, je krásný, ale mě by to na nehtech vadilo.Tahle barva se mi také líbí, ale být hladká byla by lepší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten pískový efekt na nehtech vůbec nevadil a na pohled je fakt zajímavý. Hladký by mi asi nepřišel tak speciální, protože podobné barvičky už doma určitě mám.

      Vymazat
  5. No už je to tak, prostě ho musím mít. I když jsem říkala, že mi stačí má trojka Princess, Intens Coral a Mistero Grey - člověk míní, život mění :D Je vážně pěkný. Jediné, co mi tak nějak brání v nákupu, je dle mě docela přemrštěná cena. Ještě chvilku počkám, jestli nebude třeba nějaká akce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně jsem ti zapomněla pochválit, že ti fakt sluší ;)

      Vymazat
    2. Ale nestačí Hani, nestačí! Určitě potřebuješ i tento! ;-) Ta cena by mohla být opravdu nižší, ale třeba budou někde za lepší cenu... Ovšem to taky určitě budou hned fuč. :-(

      Vymazat
    3. A já jsem zapomněla poděkovat! ;-)

      Vymazat
  6. Moc ti sluší! Ale neděláš náhodou moc tlustý vrstvy? Aspoň se mi to zdá podle té fotky s rýhou..já teda zatím lakovala jen ten světle růžovej, taky dvě vrstvy a byl suchej hned.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já nevím, možná ano... Mě ale nepřijde že bych lakovala tlusté vtstvy, vždycky dělám takovéto bych řekla. Ale přít se o to nebudu, protože 10 lidí to posoudí 10x jinak.

      Vymazat
    2. Nebo jinak, já asi dělám tenké vrstvy oproti ostatním, myslím, že už mi to někdy vytkla i viennettka:-D Teď jsem lakovala i tento a podle fotek to tak vypadá, ale kryl mi hezky i tak a suchej byl taky hned, jako ten růžovej.

      Vymazat
  7. Krásná barva! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten je luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  9. mne sa tento odtieň veľmi páčil, ale akosi som sa na nákup týchto ďalších piatich nevybrala a nechala som to tak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych to nevydržela nemít je doma :-) původně jsem chtěla jenom 3 a nakonec jsem stejně skončila se všemi pěti :-D

      Vymazat
  10. Wow tak ten je opravdu krásný!!! Nádherná barva :)

    OdpovědětVymazat