úterý 20. srpna 2013

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm - 030 Don't Think Just Pink

Na blozích se začínají pomalu ale jistě objevovat většinou achající recenze na tyčku od Astoru. Tu prozatím nemám, ale do budoucna její koupi plánuji.
Já bych Vám ovšem dneska ráda zdělila svoje dojmy na tyčku od Catrice, na kterou jsem českou recenzi nečetla ještě ani jednu. A můžu Vám hned na úvod naznačit, že achat budu taky.


Co se týče balení, nemusíme si nic nalhávat... Je okopírované z Chubby Sticků od Clinique, ostatně jako všechny balení těchto barvících tyčinek. Mě osobně to ale vůbec nevadí, ani mě to nijak neuráží. A koho ano, ..., tak holt ano.
Pokud se budu věnovat pouze balení tyčinky od Catrice, tak je provedené celé z bytelného plastu. Tyčku jsem nosila jen tak volně pohozenou v tašce a nepřišla ještě ani k jednomu škrábnutí. Víčko dobře doléhá a nehrozí jeho samovolné otevření. Spodní část je otočná. Stříbrné písmo na tyčince zřejmě tak odolné nebude, protože na pár místech se mi už začíná stírat.


Já jsem sáhla v drogérii po odstínu 030 Don't Think Just Pink. Na výběr byly i více odvazové odstíny, ale já jsem pro začátek chtěla vsadit na jistotu, a proto jsem si vybrala nenápadný odstín, který unosím denně. Balení obsahuje 2,5g produktu a stojí tuším okolo 120Kč.


Balzámek 030 Don't Think Just Pink má světlou růžovou barvu. V balení jsou vidět i nějaké třpytky, na rtech ale žádné nejsou. Rty pouze lehce vytónuje a dodá jim poměrně intenzivní lesk. Barva sama o sobě není moc intenzivní ani krycí, ale vrstvením se jí dá na intenzitě a krytí trochu pomoci.
Nanášení balzámu je pohodlné a jde zvládnou i bez zrcátka. Na rtech je moc příjemný, nelepí, nezalézá do vrásek, nerozpíjí se a rty hydratuje. Z balení je cítit výrazná vanilková vůně. Ze rtů už ale vůni necítím a balzám nemá ani žádnou chuť.


Na rty se balzám nanáší rovnoměrně a rovnoměrně se z nich také ztrácí. Nezanechává po sobě na rtech ošklivou konturu ani nestainuje.
Výdrž je průměrná. I s občasným pitím dá něco málo přes dvě hodiny. Po jídle budete muset balzám nanést znova.


Ukázka odstínu na ruce ve stínu a na sluníčku. 



Za mě má Pure Shine Colour Lip Balm od Catrice jedno velké ANO! Žádné negativa na něm neshledávám a s klidným srdcem ho můžu doporučit i Vám.
Je pro mě lepší než Color Whisper od Maybelline a o světelné roky lepší než L♥ve balzámy od Dermacolu. O těch si ale povíme až příště, protože to bude úplně jiná pohádka...

Co Vy a tyto barvící balzámky v tyčinkách?
Máte s tímto od Catrice už taky nějakou zkušenost?


15 komentářů:

  1. Uz sa tesim, ked konecne pridu aj k nam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je na co se těšit! ;-) Snad je budete mít co nejdříve!

      Vymazat
  2. Chci vyzkoušet ten od Astoru, ale právě jsi mě uvedla do rozpaků, který si mám teda koupit..:D Catrice nebo Astor? :) uvidím, až naživo.. nově totiž u nás otevřeli prodejnu a v ní i stojan Catrice, jsem nadšená.. :) ale peněženka už moc radšená nebude..:( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo, to kdybych věděla, tak bych ti to řekla :-D Astor právě zatím nemám, ale rozhodně si aspoň jeden koupím. zvědavost mi prostě nedá jinak. :-) a do té doby nedokážu říct, který je lepší. moje peněženka taky trpí, a hodně :-(

      Vymazat
  3. Mám My Berry Cherry a souhlasím, že je skvělý :) Jen se mi začíná už loupat ten nápis :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se ten nápis taky už stírá... ale jako jediné negativum to beru. :-)

      Vymazat
  4. Krásný odstín, budu se po nich muset podívat, až půjdu zas do Rossmanna :))

    OdpovědětVymazat
  5. Whisper mi přijde docela fajn a Love balzám už mám doma, ale ještě nevyzkoušený, tak to jsem moc zvědavá co o něm napíšeš, zatím jsem viděla jen pochvalné recenze a jestli tohle je na míle lepší..ach jo, zas další položka na wish list, copak to nikdy neskončí?!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já proti Whisper taky nic nemám, ale Catrice je lepší co se týče hydratace. Love balzámy mám doma dva a oba dva u mě projely na celé čáře. trochu ty samé pochvalné recenze nechápu, protože jsem je četla i na odstíny, které mám já... tak nevím. :-/ článek na ně by měl být příští týden.
      to je pomalu otázka o nesmrtelnosti brouka. ;-) mě se wishlist taky neustále jen rozrůstá a rozrůstá :-(

      Vymazat
  6. Tak to chci také zkusit a líbí se mi přesně tahle barva, ale Love Lips naprosto miluju (je to odstín od odstínu) a své dvě Whisper mám také v lásce (ale vím, že je to také odstín od odstínu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda! :-) Whisper mám v 5ti odstínech a jsem spokojená se všemi. Dermacol balzámky mám 2 a ani jeden u mě neobstál. ale mohla jsem se trefit zrovna do těch horších odstínů, nebo i špatných kusů, to je samozřejmě možné...

      Vymazat
  7. To jsem ráda, že jsem se dočkala recenze na tyčinku od Catrice :D, láká mě víc jak Astor :). Hezký článek :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně sem čekala na nějakou recenzi abych se definitivně rozhodla, zítra pro něj běžím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle mě docela láká,ale štve mě, že v drogérii nemáme žádné testery :(

    OdpovědětVymazat