sobota 25. května 2013

Avon - Soft Plum tvářenka

Dnes bych vám ráda ukázala tvářenku od Avonu v odstínu Soft Plum. Pro mě osobně byla tvářenka hodně velkým překvapením, a téměř okamžitě se zařadila mezi moje oblíbené. Vím, že spousta z vás Avon a podobné nemá rádo, ale sem tam se mezi jejich výrobky najdou hodně kvalitní a naprosto perfektní kousky. Tato tvářenka je právě jedním z nich.



Balení je z černého lesklého plastu. Plast je kvalitní a poměrně bytelný. Všude pěkně doléhá, nikde nevrže, otevírá se velice snadno. Určitě bych se nebála s touto tvářenkou cestovat. 


Přes celé vrchní víčko je velké zrcátko, které se může někdy hodit. Perfektně se v něm uvidíte. Samozřejmě, že díky zrcátku je celá tvářenka těžší. Součástí tvářenky je také štěteček. Ještě ani jednou jsem ho nepoužila a ani do budoucna jeho použití neplánuju. V nouzové situaci by samozřejmě asi použít šel. Zkusmo jsem si s ním teď zkusila přejet po tváři a musím říct, že nepíchá zase až tak moc, jak jsem očekávala. :-) Štěteček je dost malý, takže tvářenka s ním půjde hůř rovnoměrně nanést bez ostrých přechodů. Jeho použití opravdu vidím jen v nouzové situaci. 



Tvářenka má starorůžovou barvu a velice jemné odlesky do fialova. Odlesky jsou vidět víc v balení než na tváři a ještě spíš je uvidíte na přímém slunci než v běžném světle. Ale i tak tam ty jemné fialové odlesky jsou.
Tvářenka obsahuje 6g produktu. Netuším, jaká je její běžná cena, ale něco mi říká, že to bude přes 200Kč. Když si počkáte na nějakou akci a zakoupíte tvářenku v ní, jako já, můžete ji mít za krásných 150Kč. Což je podle mě krásná částka za takto kvalitní tvářenku.


Vrchní fotka je focena při normálním světle a barva tvářenky na ní zcela odpovídá. Spodní fotka je focená na slunci a barva tvářenky je mimo. Na této fotce jsem se snažila zachytit ony fialové odlesky. Moc se mi to tedy nepovedlo, spíš to vypadá, že tvářenka obsahuje třpytky, ale třpytky v ní žádné nejsou.


Tvářenka je super, ale opravdu super pigmentovaná. Při její aplikaci doporučuju vysoký stupeň opatrnosti. Do tvářenky stačí jenom zlehýnka ťupnout štětcem, ještě raději oklepat, a teprve pak nanést tvářenku na tvář a dokonale rozetřít. Tím docílíte krásné a přirozené barvy na tvářích. I mě se povedlo to ze začátku s tvářenkou párkrát přehnat a nevypadá to vůbec hezky.
Tvářenka prakticky vůbec nepráší. Vzhledem k tomu, že nepráší a stačí do ní jen zlehka ťupnout štětcem, skoro vůbec neubývá.
Tvářenku mám od loňského podzimu, kdy jsem ji taky začala používat. Asi před měsícem jsem se k ní vrátila, abych mohla napsat recenzi a tvářenka vypadá téměř netknutě.



Výdrž tvářenky je velice solidní. Na mé mastné pleti vydrží nějakých 14 hodin úplně v pohodě. Během dne sice mírně ztrácí na své intenzitě, ale i tak je večer pořád dobře vidět.
Tvářenku mám zařazenou v sekci použití na podzim nebo jaro. Jelikož se blížíme pomalu ale jistě k létu, je na čase najet na nějaké letní barvičky. Počasí sice začalo stávkovat a vrací nás zpět do zimy, ale tohle já neberu a léto budu přivolávat všemi silami.


Tvářenku nanáším štětcem Angled Blush Brush od Elfu. Tento tvar štětců mám na nanášení tvářenky nejraději.

S tvářenkou jsem tedy nadmíru spokojená a vůbec se ji nebojím ani doporučit vám. Máte ji také někdo doma nebo vás naopak moje recenze nalákala k její koupi? Máte taky tvářenky rozdělené podle toho, v jakém ročním období je používáte?

A úplně nakonec bych vás chtěla trochu navnadit, protože cca kolem jednoho týdne se tu objeví giveaway. Takže zůstaňte ve střehu. ;-)

2 komentáře:

  1. Odstín tvářenky se mi moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstín je nádherný!! Ani jsem nevěděla, že Avon nabízí takové poklady.

    OdpovědětVymazat