středa 3. dubna 2013

Essence - Madly Purpled (Floral Grunge LE)

Madly Purpled je fialový lak (vidím v něm šedý a hnědý podtón - nemůžu si pomoci), který obsahuje drobounký stříbrný shimmer. Na to, abych lak nazvala purpurový, tak by musel být více sytý, ne tak zastřený. Schne matně, jak už napovídá nálepka The Matt na víčku. Mě se matný efekt moc nelíbí, takže jsem po dvou obvyklých vrstvách barevného laku ihned lakovala nadlak. A přijde mi, že s nadlakem více vynikne shimmer. Lakoval se mi dobře. Oproti předchozím limitkám má tento lak užší a celkově lepší štěteček. Barvička mi přijde ideální do pošmourného počasí, který musíme už tak dlouho snášet...

PS: Nehet na prostředníčku se mi zlomil den před lakováním, proto ho mám tak vyzobaný a kratší než na ostatních prstech.









5 komentářů:

  1. Ten je krásný :), také nemám ráda matné laky :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně ho vidím nafocený :)..našla jsem jenom jeho fotku na jednom nehtu.Ten mám z této limitky vyhlídnutý..teď jedu do města, tak doufám, že tam na mě bude čekat :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tééda docela se mi i líbí :) Tahle limitka je v Rossmannu nebo dm? Vím, že v dm je Oz The Great And Powerful, i když mi přijde, že to má každá prodejna jinak :)
    http://mademoiselleeem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tak ten se mi líbí mooc :)) Ten shimmer je tam hezkej a děla lak neobyčejným! A na Tvých kraťoučkých nehtech je pěkný:)

    OdpovědětVymazat