sobota 27. dubna 2013

Barry M Gelly Hi-Shine - Green Berry

Řadu laků Gelly Hi-Shine od Barry M mám moc ráda, proto jsem po naskladnění  nových odstínů na mýchšminkách musela hned objednat. Chtěla jsem především tohoto miláčka, do kterého jsem se zamilovala už před nějakým časem na zahraničních blozích. Udělala jsem dobře, že jsem objednala hned, tento odstín byl totiž vyprodaný rychlostí blesku.
Green Berry je nááádherný turquoise lak. Ve skutečnosti je mnohem více do zelena. Nemohla jsem ani za nic zachytit jeho skutečnou barvu, proto je na všech fotkách spíš do modra, což mě hodně mrzí. Při jeho lakování doporučuju menší obezřetnost. První vrstva se lakuje bezproblémově, ale při lakování druhé vrstvy jsem se trošku vztekala, než jsem přišla na to, jak s lakem musím zacházet. Druhá vrstva chce lakovat rychle a s co nejmenším počtem tahů štětečku (nejlépe tři). Čím více jsem totiž štětečkem šmrdlala po nehtu, tím víc vytvářel díry a nerovnosti. Tenhle menší mínus mi ovšem rozhodně nezabrání v tom, abych tento lak milovala a lakovala ho víc než ostatní. Kryjí dvě vrstvy, lak schne poměrně rychle a do vysokého lesku. Výdrž laku je podle mě fantastická! Mám ho na sobě 6tý den a pozoruji pouze mírně ošoupané konečky.
Až bude Green Berry opět skladem, doporučuju se po něm podívat. Opravdu stojí za to! ;-)












5 komentářů:

  1. Je nádherný! Nějak jsem to naskladnění zaspala, tak snad příště :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, ten by se mi parádně hodil k jedněm tyrkysovejm šatičkám :) A ta výdrž se mi hodně líbí! (I když nepředpokládám, že bych stejné dosáhla na svých nehtech taky :))
    Jinak mě docela baví ta rozmanitost "práce s laky" :) Nezasvěcenec nebo třeba jakýkoliv muž by si řekl: Co je na tom, nalakovat nehty? No jenže my víme, jak náročné to někdy je a jak se to různí podle konzistence, podle finishe, podle počtu vrstvev a ani laky z jedné stejné řady nezaručí stejné lakování a vlastnosti :) A to je na tom to zábavné! S každým lakem zacházej jinak... "Návody na laky a nehty"... a tak podobně :))) fakt sranda!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  3. krásny krásny krásny!!
    no úplne som z neho paf! :))
    ..ináč ja sa momentálne snažím hodiť si na blog Grapefruit z tejto Gelly rady, len sa mi nenačítavajú obrázky, tak sa tu vytešujem ://

    ..no ale tento tvoj je fakt waaau :))

    OdpovědětVymazat
  4. Uáá, tak ten je boží, hrozně ho potřebuju!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten je naprosto úžasnej :) Mám podobný od Rimmelu, ale takhle svítivý teda není...

    OdpovědětVymazat