pondělí 9. července 2012

Pařížské nákupy

I když ne tak docela, správně by se tento článek měl jmenovat Versailleské nákupy. Protože organizace 'poznávacího' zájezdu do Paříže byla natolik dokonalá, že sme nepoznali skoro nic a o volném čase ve městě nemůže být ani řeč... O tomhle ale v tomto článku psát nechci. Kdyby někoho náhodou i přesto zajímaly moje dojmy z tohoto zájezdu a z Paříže, stačí se zmínit v komentářích a pár řádků s fotkama sepíšu. Dneska vám chci ukázat, co jsem si koupila až poslední den, konkrétně ve městě Versailles (nezapomněla jsem ani na vás).
Samozřejmě že jsem musela zajít do Sephory. Tahle byla zrovna jedna z menších, ale lepší než drátem do oka po tom všem. Na obrovské pařížské Sephory jsem si holt musela nechat zajít chuť... :-(


Koupila jsem si (konečně) paletku od Urban Decay Naked 2, sice jsem původně chtěla tu původní-první, ale nemohla jsem si prostě pomoct a odejít bez ní.
Z řady Sephora Creamy body wash, Smoothing body scrub a Eau de toilette. Vše s mojí milovanou vůní kokosu.
Tvářenku Hervana od Benefitu.
A nakonec lak OPI v odstínu Gargantuan Green Grape.


Jako dárek k nákupu jsem dostala duo oční stíny Sephora, vzoreček krému od Clarins a peněženku.


A tohle všechno jsme s mamkou očuchaly za parfémy. ;-)


V Paříži jsem se dostala jenom na skok do Marionnaudu a koupila jsem si rtěnku od YSL. A jak já jsem byla nasraná, když jsem ji pak večer na hotelu vyndala z krabičky. Každá blogerka na světě kvituje, jak je super, že hned podle obalu je poznat, jakou má rtěnka barvu. Z té mojí poznáte leda tak velký kulový, protože proužek pod zdobením kolem rtěnky je BÍLÝ! :-((( Ach jo... to se může stát prostě jenom mě! :-(


V obchodě Eurodif jsem sehnala peněženku, kterou u nás sháním už asi rok a žádná mě nezaujala natolik, abych si ji koupila. Je černá se zlatým zipem a jsou na ní sovičky.


V obrovským obchodním domě Monoprix, kde je opravdu úplně všechno od jídla, přes elektro, oblečení a samozřejmě kosmetiky jsem udělala nájezd právě na kosmetické oddělení.
Opět jsem netroškařila a vzala rovnou litr micelárky od Biodermy, nějaké laky na nehty samozřejmě, Color Tattoo od Maybelline, Rtěnky od L'Oreal které u nás ještě nejsou v prodeji pokud vím a Colorburst Lip Butter od Revlonu.



A já si jdu ještě honem nalakovat nehty na zítřejší promoce a snad tak v jedenáct se dostanu do postele nebo jinak už fakt umřu na nevyspání. Potřebuju se hodit konečně do klidu, poslední měsíc je jenom jeden velký blázinec a chaos. 

6 komentářů:

  1. slintám nad tvářenkou od benefitu a samozřejmě nad naked 2 :D

    OdpovědětVymazat
  2. Organizace zájezdu mě tedy mrzí, měli to holt blbě vymyšlené :-/ Ale úlovky jsou nádherné a výlet do Paříže i přes tu pitomou organizaci závidím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že i přes špatnou organizaci jsi nakoupila docela dobře :) a tu paletku Naked 2 ti závidím :)

    OdpovědětVymazat
  4. wow! toľko vecí, teším sa na recenzie :) organizácia ma teda mrzí ... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je vážně moc hezký nákup... Naked paletku bych si moc přála taky, ale ještě úplně nejsem rozhodnutá, kterou... a samozřejmě se těším na recenze! :)

    OdpovědětVymazat