pondělí 23. července 2012

Color Club - Wink, Wink, Twinkle

Lak z letní kolekce 2011 Starry Temptress v zářivém fialovém odstínu. Obsahuje stříbrné glittry, všechny jsou stejně velké. V lahvičce to vypadá, že glittry budou nahoře, ale po nalakování se skoro všechny utopí v laku a nejsou moc vidět. Ve výsledku to na mě působí celkem cuckoidně. :-D Lak schne do matna. Lakoval se ale dobře a pro krytí stačí dvě vrstvy. Po dvou barevných vrstvách laku jsem nanesla jednu vrstvu nadlaku, taky od Color Clubu 0-60 speedy top coat. Možná by ale byly vhodnější i dvě vrstvy nadlaku, protože mi přijde, že nadlak se trochu vsáknul do barevného laku. Na to jsem ale byla už moc líná, tak to třeba zkusím při dalším laku z této kolekce. 







12 komentářů:

  1. tohle je úžasná barva :)

    http://butterflies-dream.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Základová barva se mi líbí strašně moc, ale přiznám se, ty třpytky mi to trochu narušují, nicméně ještě jedna vrstva nadlaku a bude to fešák...

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná barvička... poslední dobou jsem fialovou docela oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem fialovou měla vždycky ráda, je to jedna z mých nej barviček :-) dneska jsem se u tebe úplně rozplynula nad fotkou nákupu v Kiko ;-) budu se těšit na recenze

      Vymazat
  4. Krásná barvička :). A přidala jsem se k pravidelným čtenářům, moc se mi tvoje články líbí :).

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti sluší, tyhle barvy já můžu;-) Akorát na třpytky nemám nervy:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! No dneska jsem při odlakovávání docela ztrácela nervy :-(

      Vymazat
  6. Krásný lak, jsi ta šťastnější, která ho může vlastnit.. Taky jsem ho objednala a přišel mi jiný odstín :D.. je moc krásný, jen to odlakování je peklo.

    http://skyandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. och, och..nádherný.. ja po ňom pasiem už dosť dlho, ale na šminkách ho majú vypredaný. Tak len dúfam, že ho tam niekedy v najbližšej dobe vymáknem a kúpim ho ..a spolu s ním aj Ultra-Astral a Space Case :)

    OdpovědětVymazat