sobota 21. července 2012

Blanchette B. - Lifting Eye Cream

Před nějakým časem psala viennettka recenzi na micelární vodu Blanchette B., která se prodává v Kauflandu. Navíc stojí pouze 27Kč, takže bylo jasné, že jsem si pro ni taky hned musela jít. Zašlo si pro ni ovšem více blogerek a s recenzemi na tuto micelárku se pak roztrhl pytek a mě nějak přešla chuť napsat svoji recenzi na tuto micelárku. Ale byla jsem hodně zvědavá na další výrobky Blanchette B., takže jsem se později vydala v Kauflandu do oddělení drogérie a vzala nějaké další věci. A dneska vám představím první z nich, a to Lifting Eye Cream.


Tento oční krém stojí směšných 28Kč a balení obsahuje 15ml krému. Balení je celkem klasická plastová tuba, která je zakončená úzkým aplikátorem, díky kterému vymáčknete jen malé množství krému a je přesnější pro aplikaci.


Před tímto krémem jsem používala zelený roll-on od Garnieru, takže tyto dva výrobky na oční okolí budu trochu srovnávat. Garnier, díky kovové kuličce má při aplikaci příjemný chladivý účinek. Krém Blanchette B. žádný chladivý účinek nemá. Upřímně, tohle je pro mě vlastnost, bez které se obejdu.

Roll-on od Garnieru má dle výrobce zabraňovat vzniku kruhů pod očima. Nesouhlasím s tím, že jim zabraňuje, ale určitě souhlasím s tím, že je určitým způsobem omezuje. Nejsou tak tmavé a výrazné. Tuto vlastnost Blanchette B. opět nemá. V tomto případě je to pro mě už ale mínus. Né že bych měla bůhví jak velikánské kruhy pod očima, ale je prostě znát, že jsou teď o něco tmavší, než byly během doby kdy jsem používala Garnier.


Jinak jsem ale s krémem Blanchette B. spokojená. Konzistence krému je lehoučká, jde lehce rozetřít do očního okolí, během chvilky se krásně vsákne do pokožky. Po aplikaci krému cítím, že oční okolí je hydratované, takže krém funguje tak jak má. Navíc je protivráskový. Krém používám 2x denně. Ráno, před nanášením make-upu a večer po odlíčení a sprše, než jdu spát.


Jak už jsem psala, krém je protivráskový a obsahuje koenzym Q10, karnitin, je určen pro všechny typy pleti a má být hypoalergení. Ještě jsem vám vyfotila informace na krabičce a pro luštitele ingrediencí, jejich obsah.



Oční krém Blanchette B. celkově hodnotím pozitivně. Navíc při bídném výběru v našich drogériích, je to při směšné ceně celkem výhra v loterii. Dalším plusem pro mě je praktické balení, konzistence krému, snadná aplikace, dobré vsakování do kůže a dostatečný hydratační účinek. Jako mínus je pro mě to, že oproti roll-onu od Garnieru neomezuje kruhy pod očima.

V úplném závěru mohu s čistým svědomím říct, že krém Blanchett B. doporučuju minimálně a vyzkoušení. Ne všechno z Kauflandu a ne všechno z Polska stojí za starou bačkoru. Třeba si krém nakonec oblíbíte tak jako já. ;-)

4 komentáře:

  1. Jéé, tak ten mě láká... za tu cenu! Musím se přiznat, že jsem si ho v regálu ano nevšimla. Já mám pak v plánu ještě vyzkoušet ještě jejich odličovací ubrousky.

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna dneska jsem koukala na dvě věci co od této značky máme doma, že bych o nich napsala, pak jsem si ale říkala jestli tu značku bude vůbec někdo znát a teď koukám jak já jsem neznalá, že mi totálně unikla micerálka a v tom případě tu "značku" bude znát skoro každý. Takže pro tu si asi taky zajdu :). Jinak krém za tu cenu. To se po něm asi nedá čekat moc, tak aspoň že hydratuje a najde se mu využití :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak pro ten si zítra jdu! Máš užitečné posty. Konkrétně tento mě dostal. Přidávám si tě do sledování. :*
    http://elizabethlore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem tu micelárku a byla jsem spokojená :-)Přemýšlím i o tom krému...asi to zkusím, když nestojí ani 30,- Kč :D Akorát mi připadá, že je v té kosmetice až moc chemie a dokonce silikony v krému, to by mi mohlo na pleť vadit. Asi bych měla strach používat to pořád...ale na střídačku s jinými výrobky by nemusel nastat žádný problém :)

    OdpovědětVymazat