čtvrtek 7. června 2012

I'm back!

Konečně! Ani nevíte, jak moc jste mi chyběli! Úterní státnice jsou úspěšně za mnou a mohu se honosit oficiálním titulem blbce, jak Bc. soukromě s kamarády přezdíváme. Ze státnic mám takový rozporuplný pocit, když jsem vyšla ze třídy, kde mi předseda komise oznámil, že jsem státnice složila, spíš jsem se za zase styděla... Tento výkon předvést na nějaké zkoušce během semestru, tak letím tak rychle ven, že bych sebou i dveře vzala. Historie se na tohle ovšem ptát nebude, ale pokud je tohle postoj celé fakulty, nedej bože školy, tak se opravdu bojím naším budoucnosti! Dneska jsem taky byla poprvé v práci v plném provozu, asi po 5ti týdnech. Vůbec mi to neutíkalo, ale užívala jsem si to. :-)

Taky bych se chtěla ještě zmínit o již ukončené giveaway. Přijde mi, že jsem vás dost odbyla a dostatečně vám nepoděkovala za všechny knižní tipy! Takže tímto vám ještě jednou moc děkuji, všechny knížky co mě zaujaly jsem si zapsala, a že jich bylo většina! :-) Některé znám a mám je dokonce i nepřečtené doma, pár z nich mám už přečteno. Další giveaway plánuji, až vás tu bude 150. Záleží jen na vás, jak brzo nebo pozdě to bude. ;-)

To by mohlo být tak na vysvětlenou a ujasněnou vše. Já teď vyrazím do kuchyně upéct listové šneky a šátečky na zítřejší oslavu do práce, jelikož jsem měla v neděli narozeniny, tak bude dvojitý důvod slavit. A až napeču, vrhnu se na pořádný kosmetický článek s výrobkem, který jsem první ani moc nechtěla, objednala jsem ho jen ze zvědavosti a nakonec jsem se do něj zamilovala. Tipnete si, co to může být?

5 komentářů:

  1. moc ti gratuluji, když jsem státnice složila před týdnem já, měla jsem téměř totožné pocity :)

    u mě na blogu probíhá právě fakt hezká GIVEAWAY, tak srdečně zvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a taky gratuluju! :-) Né že bych ti ty pocity přála, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. Díky za pozvání.

      Vymazat
  2. Gratuluju! Určitě ten tvůj výkon nebyl tak hrozný, jak píšeš :-) Já se stydím snad po každé zkoušce :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Nevím no, já ho pořád vidím jako podprůměrný vzhledem k tomu, že to byly státnice, ale třeba mám jen posunuté vnímání. :-D Po některých zkouškách jsem se taky styděla, ale určitě ne tolik, jako teď. Ale co už no... Jde to z kopce se vším ;-/

      Vymazat
  3. Vše nej k narozeninám a titulu. Snad jsi vše náležitě oslavila.
    Já měla státnice ve středu a mám z toho podobné pocity jako ty. Být to zkouška, tak letím jak namydlený blesk ven. Díkybohu a díky všem svatým se za mě vedoucí přimluvil. Jak říkáš - na to se nikdo ptát nebude :)

    OdpovědětVymazat