neděle 24. června 2012

Essence - Oh De Prep (LE A New League)

Tato limitka, mimo jiné, obsahuje troje oční stíny. Mě se líbil pouze jeden, ostatní mě nezaujaly. Už si ani nepamatuju jejich barvy. Odstín, který mě zaujal má krásnou sytou bronzovou barvu a jmenuje se 03 Oh De Prep. Stíny jsou naprosto úžasně pigmentované, snad až moc. Spíš si musím hlídat, abych jich nanesla málo a postupně si přidávala na intenzitě. Jednou se mi podařilo hned nanést moc barvy a celé oko jsem si musela odlíčit, protože s tím nešlo nic dělat a vypadala jsem jak panda na bronzovo. :-D




Se stínem se mi líp pracuje prsty. Nanesu stín na oko, na hrubo ho trochu vystínuju do záhybu a přechod doladím blending štětcem. Aplikace stínu štětcem mi moc nevyhovuje, přijde mi to složitější a zdlouhavější a taky mi to prostě tím štětcem hůř jde. Prstem 4x ťupnu, vystínuju a je hotovo.


Stíny používám na bázy od Elfu a drží na ní parádně. Tropická vedra ze začátku tohoto týdne zvládly stíny určitě líp než já. Mám hodně mastná víčka, takže z krémových nebo pěnových stínů mám strach. Tyhle mi ale bezvadně drží a vyhovují, a je jenom škoda, že nejsou (pro mě) na výběr lepší odstíny. Na očích stíny s bází zvládají v klidu 15 hodin, neslívají se do čárek, nikam nemizí. Odličují se jedním tahem. Ještě zmíním, že je požívám s pěnovými očními stíny Catrice - Yes, I Wood!, které dávám do vnitřního koutku (o stínech jsem psala ještě na předešlém blogu). Konzistence stínů je krásně krémová, pod prstem jenom taje.

Na závěr fotky na ruce ve stínu a na slunci. Na oku jsem bohužel zapomněla vyfotit. :-(



3 komentáře:

  1. Vypadají moc krásně a to že se neslévají je určitě velké plus, protože mě všechny pěnové stíny i s bází dělají velkou neplechu takže se po nich mrknu a vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadajú úžasne, ja bohužial/ chvalabohu (???) očné tiene nepoužívam :) Páči sa i tá farba :))

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla jsem si koupit stíny color tattoo od Maybelline, ale asi se radši zajdu podívat na tyhle. Vypadají skvěle. :))

    OdpovědětVymazat