čtvrtek 21. června 2012

Nákupy a nějaké ty informace

Nemusím asi zmiňovat, že poslední dobou naprosto nestíhám - to ostatně vidíte sami na mé činnosti na blogu... Zítra ještě navíc odjíždím na dovolenou do Itálie. Nechci ale nechat blog tak dlouho naprosto bez aktivity, takže pro vás ještě teď připravím nějaké články. Doufám, že se zveřejní tak jak mají, ještě nikdy před tím jsem tohle nastavení nepoužila. Nezbude mi nic jiného, než doufat, že to tak bude. :-)

Obsahem dnešního článku budou nákupy. Během učení na státnice jsem si nic nekupovala, skoro nikam jsem nechodila, takže jsem to musela dohnat. ;-)


I já jsem si musela koupit Elle, u které jsou přiloženy brýle. Na to, že jsem si je předem nezkoušela nákup dopadl dobře. Brýle mi prý sluší, říká okolí a myslím si to i já. :-) Takže spokojenost a beru je sebou na dovolenku.



Přišly nám slevové nálepky do Takka, kde jsem si pořídila nějaké kalhoty na léto a tyto úžasné náušnice a ještě lepší náramek.


Už asi po milionté jsem objednala z mýchšminek.cz, kde jsem si na popud recenze u viennettky musela koupit oční stíny v tužce, nějaké ty laky Color Club - Untamed Luxury, Factory Girl, Catwalk Queen, lak Barry M - Spring Green a celou kolekci Starry Temptress. Zapomněla jsem vyfotit přiložený dáreček, tak vám to aspoň řeknu. Dáreček obsahoval odsypky stínů a lízátko Chupa Chups! :-DDD Úplně nejvíc!!!


Nejhodnější Mína mi koupila laky Essie, během akce v Sephoře. Navigate Her, Bikini So Teeny, Olé Caliente a Mojito Madness.


Z nové Catrice kolekce Cruise Couture dva laky a dvě rtěnky. Na fotce je lak Welcome To Pink Tropez a Jetsetter jste už viděli. Rtěnky jsou v odstínu 110 Shy Flamingo a 220 Mrs. Brightside. Než se dostanu k recenzi já, můžete mrknout opět k viennettce nebo k Labradooře.


V Rossmannu je k dostání Essence kolekce A New League. Lak jste už viděli v minulém článku. Recenzi na oční stíny se pokusím přednastavit a recenze na lip tint někdy později...


V DM se potom prezentuje Essence s kolekcí Ready for Boarding. Ukořistila jsem kosmetickou taštičku, paletku očních stínů, multilíčidlo na rty a tváře v odstínu 01 Sending You Kisses a laky na nehty Exits On Your Right a Beauty On Tour.


V DM jsem si ještě koupila ochraný sprej na vlasy proti sluníčku, recenze bude určitě po dovolené. Protože kde líp tento sprej otestovat, než u moře. :-) A hodně se mi líbila tvářenka Alverde ve výprodeji v odstínu Desert Rose.


Jako poslední tu mám nákup z Omlazení, který tvoří pigment MAC Heritage Rouge a pigmenty z vánoční limitky, na které můžete mrknout u Borůvky.


A úplně nakonec tu mám tatínkův nákup, tři nové rybky do jezírka. :-) Nestačí mu chodit na ryby, musí je mít i doma. ;-)

10 komentářů:

  1. Jé ty rybičky.. :) ty jo.. jsou moc pěkné.. já mám jen v akvárku..hned bych taky jela někam.. klidne i do Itálie, snad si to tam užiješ.. :) Můžu se zeptat, jak se přednastavují ty články? děkuju za odpověď a přeji příjemnou dovču, hlavně plnou sluníčka:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Možnostech příspěvku napravo je Datum a čas příspěvku, tak zaškrtneš Naplánováno na a zvolíš si datum a čas. Já jedu na dovolenou pořádnou po kolika letech, tak si to užiju i kdyby nevím co :-) Děkuji moc!

      Vymazat
  2. Jů "nejhodnější" :D Děkuju mooc. Jsem zvědavá na recenze Ready for Boarding, protože v obchodě mě nic nebralo. A Starry temptress je moc hezká, ty růžový a oranžovou mám a miluju je!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě se hrozitánsky těším na recenzi Mojito Madness, protože o tom hodně uvažuju!!!

      Vymazat
    2. Já děkuju!!! :-) Mojito Madness si beru sebou na dovolenou, takže pořídím fotky a po návratu zveřejním. Jsem zvědavá na tu paletku hlavně, barevně mě právě zaujala, tak snad ty stíny budou dobré i na očích. Ještě jsem je nezkoušela, stejně jako zbytek kolekce...

      Vymazat
  3. Krásné nákupy :), teším se na recenze (hlavně všech laků růžových a fialových)
    Užij si dovolenou :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo, to je nákup :D Ale teda všechny ty věci vypadají suprově, moc se těším na recenze! :)
    Užij si dovču, pořádně si odpočiň a hlavně se nám vrať :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný nákup! Já jsem úplně nejvíc zvědavá na ty bílozlaté stíny v tužce, sama jsem je chtěla, ale podle swatchů mi prišly málo pigmentované, tak nevím zda do nich jít, ale vrtají mi hlavou pořád :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a samozřejmě přeju krásnou a pohodovou dovolenou!

      Vymazat