neděle 10. června 2012

China Glaze - Riveting

S tímhle tím lakem z kolekce Hunger Games jsem vedla docela velké dilema, jako s žádným lakem před tím. Samozřejmě že před samotným nákupem. Pak když jsem ho měla doma, tak jsem si pořád říkala, že ho snad ani nikdy nenalakuju, je to prostě oranžová a tu já nerada... Pak jsem ho jednou popadla ze šuplíku, nalakovala a měla jsem sto chutí ho dát okamžitě dolů. Jsem ochotná nosit i šílené a neobvyklé barvy, pár jich mám a cítím se v nich dobře, Riveting byl ale na mě moc. :-) Přišlo mi, že mi absolutně nesluší k barvě kůže, necítila jsem se v něm a nelíbil se mi. Vydala jsem se tedy za mojí maminkou, ať mi řekne svůj názor a první věc co z ní vypadlo bylo doslova: 'Se to leskne jak kráva'. :-D Na to jsem se samozřejmě začla smát jak blázen, prostě moje maminka. :-) Pak ještě dodala, že mi sluší, že co sem si vsugerovala že ne a prý: 'No a co že je to oranžová'. Tak sem si taky řekla no a co a začla jsem se na něj dívat v lepším světle a jednu chvilku jsem si připadla úplně jako Katniss Everdeenová - dívka v plamenech. :-D (Byla jsem na filmu no a lak mi připomíná žhavé uhlíky, když vyhasíná oheň.) 
Je to opravdu hodně, hodně výrazný a záživý lak. Na fotkách se moc netváří, ale ve skutečnosti je to síla. Lak obsahuje zlaté třpytky, které ale moc nevylízají a nejsou na nehtech skoro vidět. Taky si myslím, že tenhle lak se bude parádně doplňovat s opálením. Lakoval se jako po másle, kryjí dvě vrstvy. Vydržel mi v pěkném stavu 5 dní.
Lak jsem tedy přes počáteční nejistotu přijala a líbí se mi. Sice nám to den nebo dva trvalo, ale nakonec jsem ráda, že jsem si ho koupila - je fakt parádní. Dávám ti tedy za pravdu viennettko. :-) 










10 komentářů:

  1. Jééé, tak to mám radost, že to nakonec dobře dopadlo :-) Musím s maminkou souhlasit, vážně ti sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem taky ráda, že jsem na tebe dala :-) děkuju moc :-)

      Vymazat
  2. Mám ho taky a jsem jím absolutně nadšená. Původně jsem myslela, že si o od viennettky půjčím, ale nešlo to vydržet a musel být můj. A jsem nesmírně ráda, že ho mám, tenhle týden jsem ho lakovala asi počtvrté... <3
    Jaké, že nesluší? Vypadá na tobě naopak moc dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se budu těšit na tvoje fotky! Na tvých nehtech bude rozhodně ještě hezčí! :-) díky :-)

      Vymazat
  3. mně teda na nehtech nevadí vůbec žádná barva, já můžu prostě všechno.. i nějaké bláznivé barvičky:) a tahle je rozhodně zajímavá.. a souhlasím s holkama a maminkou, opravdu ti sluší!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já všechny kromě oranžové, ale jednu vyjímku bych snad mohla udělat :-) A děkuji

      Vymazat
  4. Jů, ten teda chci :D Tak kdybyste se zase rozkmotřily, tak víš, na koho se obrátit... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu na tebe myslet, kdybych přece jen usoudila, že ne :-) Ale klidně ti ho můžu půjčit, kdyby jsi chtěla.

      Vymazat
  5. Ten je nádhernej... a moc tvým nehtům sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Diky za swatches, je to super farba, taka letna a svieza :) velmi sa mi paci!

    http://peciatkyaozdobynanechty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat