čtvrtek 14. června 2012

Catrice - Jetsetter (LE Cruise Couture)

V Rossmannech se po dlouhé době objevila nová limitka od Catrice, konkrétně Cruise Couture. Tvoří ji paletka očních stínů, gelové oční linky v jednom odstínu, černá voděodolná řasenka, tvářenka, kosmetická taštička, dva lesky na rty, dvě rtěnky a pět laků na nehty. Podívat se na ni můžete tady. Paletka má pro mě nepoužitelné barvy, linky nepoužívám zase tak často a doma nějaké mám, řasenek mám taky dost do zásoby, tvářenka se mi nelíbila, kosmetickou taštičku jsem měla vyhlídlou jinou - z LE od Essence, lesků mám taky hromadu a poslední dobou dávám přednost rtěnkám. Mezi rtěnkami jsem se nemohla rozhodnout, takže jsem si koupila obě dvě a laky na nehty jsem taky vybrala dva. :-)

Teď už ale k dnešnímu laku. Catrice!!! Ještě debilněji širší štěteček vymyslet a vyrobit nešel?!?!?! Štěteček se sotva vejde do hrdla lahvičky a pěkně mě to při namáčení a otírání rozčilovalo a ztěžovalo práci! :-( Jinak štěteček jako samotný (štětinky) jsou fajn a nedělají žádný problém. Lak má hustější konzistenci, ale nic hrozného. První vrstva by možná šikovnějším lidem úplně stačila, ale já jsem ji měla nerovnoměrnou, jak jsem v ní máchala štětečkem, takže jsem nalakovala i druhou a ta všechno krásně vyrovnala. A teď přichází na řadu barva, s kterou bude opět problém. Lépe řečeno s mým popisem téhle barvy. Ale vidím ji jako růžovo-malinovou a ještě ke všemu jde mírně do korálova. Opravdu pěkné! :-) Je to hodně křiklavá barva, nebála bych se ani označení neonka. Září z nehtů jedna báseň! Lak schne sám o sobě do lesku, schnutí vám nepopíšu, protože jsem na lak dala po chvilce jednu vrstvu Seche Vite. Odlakování bylo bezvadné, žádnou neplechu nezpůsobil. Na fotkách vylezl jako tlumenější, než ve skutečnosti je. Na první fotce se blíží nejvíc skutečnosti. A teď nálož fotek.










Na sluníčku, které vykouklo z bouřkových mraků.





4 komentáře:

  1. Moc pěkná barva, dneska se do Rossmanna chystám, tak na ní mrknu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva, hned bych si lak pořídila, jen se trošlu děsím toho štětečku :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten štěteček sám o sobě špatný není, ale ta tyčinka je moc široká nebo naopak hrdlo moc úzké. dá se s tím pracovat, ale člověk se musí soustředit na to, kam ten štěteček dává, protože když se netřefíš, tak je všude okolo hrdla lahvičky svinčík. Třeba Nubar nebo China Glaze mají oproti tomu spoustu prostoru pro manipulaci.

      Vymazat