pondělí 6. dubna 2015

Urban Decay - Naked 3

Úvodem bych všem chtěla popřát krásné Velikonoční pondělí. Pokud ho slavíte, tak si užijte všech tradic do sytosti. A pokud je to pro vás, stejně jako pro mne, jen příjemný den volna navíc, užijte si ho úplně stejně.

Vítám zde taky nové pravidelné čtenáře. Doufám, že se vám bude u mne líbit.

Jak jste již odhalili v nadpisu, dnešní článek bude o paletce Naked 3 od Urban Decay. K paletce toho už nejspíš není moc co dodávat, přesto jsem se rozhodla, že se s vámi podělím o můj názor na ni. Je to totiž moje go to paletka, a sahám po ní vždy, když spěchám, nemám náladu nic vymýšlet a potřebuji se na stíny během náročného dne spolehnout.
Nebudu popisovat stín po stínu, spíše paletku shrnu jako celek.
Paletku budete moct od 9.dubna před nákupem osahat naživo v Sephorách (Praha), které začnou značku Urban Decay prodávat i v ČR.


Paletka se prodává v papírové krabičce, která je moc povedená a líbivá. Oproti předchozím Naked změna k lepšímu.



V krabičce, mimo samotné Naked 3, najdete i vzorečky čtyř podkladových bází pod oční stíny. Nikde jsem nenašla, kolik báze je v každém pytlíčku obsaženo, ale odhadem soudím, že na týden - ne-li na dva týdny každodenního používání pytlíček vydrží. Já sama jsem báze ještě nepoužívala. Chystám se na ně až po spotřebování Shadow Insurance od Too Faced.


Samotné balení paletky je opět kovové. Oproti hladkému povrchu Naked 2 dostala Naked 3 povrch 'pokroucený'. Balení je bytelné, kvalitně zpracované a vše perfektně sedí na svém místě. S touto paletkou se rozhodně cestovat nebojím a vy nemusíte také.


Horní část paletky obsahuje velké zrcátko (na fotce je na něm ještě ochranná fólie), s kterým se naprosto bez problému nalíčíte. Paletka, stejně jako předchozí dvě Naked, obsahuje 12 očních stínů. Součástí paletky je také oboustranný štětec.


Oboustranné štětce nemám příliš v lásce, protože je nemůžete postavit jen tak do stojánku na štětce. Štětec, který byl přiložen k paletce mi taky nepřijde jako dvakrát vhodný k použití na pudrové oční stíny. Lepší uplatnění najde v kombinaci se stíny krémovými.
Jedna strana štětce je plochá, druhá oválná. Pomocí ploché strany nanesete stíny na celé víčko. Pokud máte čas a trpělivost, oválnou stranu můžete použít pro blending stínů. Já vám ale doporučím raději použít váš oblíbený blendící štětec.



V Naked 3 je pro mne největší procento využitelnosti stínů. Používám vlastně všechny. Paletka obsahuje 3 stíny matné (Strange, Limit, Nooner), 6 stínů se shimmerem (Burnout, Liar, Factory, Mugshot, Darkside, Blackheart) a 3 třpytivé stíny (Dust, Buzz, Trick) s většími třpytkami.
Některé slečny si stěžují, že stíny jim dělají uplakané oči. Já tento problém se stíny nemám, sedí mi skvěle a uplakané oči mi nedělají.
Oproti Naked 1 a Naked 2 jsou stíny prášivější, ale ani tak to není nic dramatického a nevadí mi to. Kvalita jednotlivých stínů je i tak vysoká.
Matné stíny samozřejmě práší trochu více, nejmíň práší stíny se shimmerem. Třpytivé stíny se jakoby mírně drolý tak, jak se z nich uvolňují jednotlivé třpytky.
Pigmentace stínů je fantastická, i u matných odstínů. Menší mezery v pigmentaci bych opět viděla u oněch třech třpytivých stínů.
Stíny na bázi vydrží v bezvadném stavu celý den až do odlíčení.
Ze třpytivých stínů sem tam nějaká ta třpytka pod oči upadne. Stačí ji ale z tváře omést a vesele pokračovat dál.


S paletkou vytvoříte nenápadné denní líčení i výrazné líčení na večer.
Moje nejoblíbenější stíny jsou Limit, Nooner, Liar, Factory a Mugshot. Nejméně oblíbený je Trick, protože je na mě už dost naoranžovělý.


Naked 3 je dle mého prostě úžasná. Jsem z ní nadšená stejně jako v den, kdy mi konečně přišla domů. Několikrát jsem na ni dostala plno pochvalných komplimentů. Takže pokud se ptáte mně, zda do ní jít nebo nejít, nemůžu vám odpovědět jinak, než že rozhodně jít!
Pravděpodobně tuto paletku zvolím i pro líčení na svatbu sestřenice tuto sobotu.

Co vy a Naked paletky? Chystáte se někdo na průzkum značky v Sephoře?





12 komentářů:

  1. UD v Sephoře časem určitě prozkoumám ;) Jinak tahle paletka vypadá mnohem líp než jsem si ji původně představovala. Nevím, jestli bych unosila tolik stínů s nádechem do růžova, ale na swatchích jsou nádherné. Hodně pěkně vypadají Limit a Nooner. U mě ale vede poslední čtveřice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to dle mého vypadá na živo ještě o dost líp. Však sama uvidíš až ji budeš prozkoumávat, a to třeba rozhodne. ;-)

      Vymazat
  2. Je nádherná a už poměrně dlouho je na ném wishlistu. Ráda bych se s ní odměnila za úspěšné zkoušky, ale nějak se mi pořád nedaří si je dodělat... Hold ta holka ke mě asi nechce :D Trochu se bojím, abych taky nebyla jedna z těch, které dělá uplakané oči, ale co jsem zkoušela jiné narůžovělé stíny, tak mi to nedělaly.. tak doufám:) Jednou totiř tahle krasavice bude moje:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, s těmi zkouškami mě to mrzí. Ale určitě se brzo zadaří a paletku si pořídíš za odměnu. :-) Sama jsem se zkouškami pokaždé bojovala, takže si to dokážu představit. O to krásnější všechno bude, až je zvládneš. ;-) Snad ti budou stíny sedět, když se na paletku tak těšíš.

      Vymazat
  3. Je nádherná:)Já bych šla si spíše do té Basic Naked, protože jevíc do hněda, ale paletky jsou nádherné všechny:) Factory a Mugshot jsou úžasné odstíny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, jestli je Naked Basic do hněda úplně nevím... ale asi jo. hlavně je celá matná, což může vyvážit ty stíny se shimmerem, co jsou v hojném poštu ve všech třech paletkách Naked. Sama se chci na Naked Basic 2 podívat. ;-)

      Vymazat
  4. Moc hezká paletka:-)
    Mam rada všechny tri Naked a doufam, ze udělají i fialovou:-)!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo. ;-) Já mám nejraději dvojku a trojku.
      OKi, pro tebe fialovou a pro mne zelenou - ale střídmě. :-D

      Vymazat
  5. Paletka je jak jinak než naprosto dokonalá :)

    OdpovědětVymazat