neděle 20. dubna 2014

Oriflame - Blue Iridescence

Před nějakým časem uvedlo Oriflame novou řadu produktů s názvem Power Shine Palladium. Tato řada obsahovala rtěnky, lesky a především laky na nehty, pokud si dobře pamatuji. Mě ze všeho nejvíc samozřejmě zaujaly laky a nejraději bych si je pořídila všechny. Nakonec jsem ale byla poslušná a pořídila jsem si jen dva odstíny. Odradila mě především cena 90Kč za 5ml laku. A to byly laky v akci! Plnou částku bych za ně určitě nedala... Odstínů bylo dohromady 5.

Jako první vám ukážu lak s názvem Blue Iridescence. Je to středně modrý holografický lak. Holografický efekt není neviditelný, ale na laky Color Club taky rozhodně nemá. Holografuje viditelně, ale průměrně. Popravdě musím říct, že tento láček mě hodně mile překvapil. Lakoval se mi naprosto v pohodě, kryl ve dvou vrstvách. Výdrž laku je také průměrná, 3 dny.

Cena laku za jeho množství je dost nepříznivá, ale i tak jsem moc ráda, že jsem si tento láček pořídila. Líbí se mi. Jednalo se o limitku, takže netuším, jestli je pro případné zájemce někde k sehnání.






6 komentářů:

  1. Vypadá krásně! ale za tu cenu bych si ho asi nepořídila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem laky hodně postižená ;-) Zvědavost zvítězila! :-D

      Vymazat
  2. Jé, to je nádherný odstín. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá normálně :D
    Nicméně já mám nějaký odpor k lakům od Oriflame nebo Avon, nevím proč, nikdy jsem s nimi neměla špatnou zkušenost, asi jsem divná :D ..... Možná je to tou cenou, je to dražší jak Opi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím no... :-) S laky Avon jsem spokojená a když je člověk pořídí za dobrou cenu, tak je to OK, protože mají normální 15ml lahvičky. S tím Oriflame je to horší. Ty klasické laky mají podle mě debilní lahvičky a štětečky a s tou cenou ku množství jsou na tom dost špatně... I tak ale u mě mrcha zvědavost občas zvítězí. :-D

      Vymazat