středa 16. října 2013

Rimmel - Aurora

Ach! :o) Co já vám jen pěkného napíšu o tomto krasavci. Myslím, že v dnešním článku budou spíše promlouvat fotky. Nicméně, Aurora je nááádherný béžový lak, který ale občas vypadá jako růžový, nebo až jako zlato-růžový. Mě osobně se to líbí strašně moc! Lak má samozřejmě také pískový efekt, jako všechny ostatní laky ze Space Dust kolekce. Lakování bylo perfektní. Naprosto mi vyhovuje štěteček, který mají laky Rimmel a i se samotnou konzistencí laku se mi dobře pracuje. Kryjí dvě vrstvy a schnutí je bleskové. Pískový povrch mi nevadí a u tohoto laku mi nepřišel ani tak moc hrubý. Total Eclipse byl podle mě hrubší.

Minulý týden jsem si potřebovala v deset večer rychle nalakovat nehty, abych mohla jít spát. Jelikož pískové laky schnou rychle, sáhla jsem právě po laku Aurora. Nalakovala jsem ho v jedné, trochu silnější vrstvě, nechala chviličku zaschnout a šla jsem spát. Ráno byl lak naprosto v pořádku, bez otlačenin peřiny apod. V této jedné vrstvě, bez nadlaku, jsem ho nosila 5 dní. Pátý den jsem ho odlakovávala jen s trochu ošoupanými konečky nehtů. Odlakování šlo dobře, ani tentokrát alobal nebude rozhodně potřeba.

Aurora je nádherný lak, s bezvadnou výdrží. Podle mě, i přes vyšší cenu, je to momentální must have z laků, které nabízejí drogérie u nás. Navíc mi svým třpytem připomíná vánoce.

Bez nadlaku











S nadlakem








15 komentářů:

  1. Teta je má momentálně v akci, tuším že za 49.- (kdyby sis chtěla rozšířit sbírku). :D Jinak já nevím, lákají mě - hlavně ten tmavý - ale asi nakonec odolám... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmmm... zajímavá nabídka. ještě mě totiž láká ten stříbrný :-)

      Vymazat
  2. Hmm, Aurora je zkrátka nejhezčí. :) S tím top coatem vypadá fakt pěkně, zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je! ani jsem podle lahvičky nečekala, že bude až tak krásná.

      Vymazat
  3. Až na něj bude nějaká sleva, neodolám :D!

    OdpovědětVymazat
  4. tiež siaham po týchto pieskových, keď potrebujem nečakane lakovať :-) pekne si ho nafotila krásavca :-)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten musím mít v pondělí si pro něj jdu není to žádná limitka že ne ? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Podlamuješ mou pevnou vůli :D Je krásný! Navíc to ohromné plus pískových laků v podobě extra rychlé aplikace... A to mám dneska zrovna zamířeno do Tety :D

    OdpovědětVymazat