neděle 13. října 2013

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Na tento lak, který byl součástí Holandské kolekce, jsem se hodně těšila. Na fotkách vypadal naprosto úžasně, hlavně ten shimmer, který lak obsahuje. Ovšem když jsem si lak pořídila na svém prvním Interbeauty, a následně ho doma nalakovala, docela mě zklamal. Lak jsem měla nafocený už dříve, ale nějak jsem se nemohla pořád odhodlat k tomu, abych příspěvek zveřejnila. Abych si ujasnila můj názor na tento lak, nalakovala jsem ho teď znova a zároveň pořídila i nové fotky.

Dutch 'Ya Just Love OPI? je fialový lak s červeným podtónem, který obsahuje krásný oranžovo-bronzový shimmer. A právě díky tomu krásnému shimmeru má u mě zároveň největší mínus. V lahvičce je shimmeru haba děj, ale na nehty se ho už tak velké množství nedostane. Shimmer je navíc vidět jen na sluníčku, při normálním osvětlení je téměř neviditelný. Lak uschne do trochu tmavší barvy, než jaká se zdá být v lahvičce. Kryjí dvě obvyklé vrstvy, konzistence laku je suprová, výdrž 4 dny.
Na laku vlastně není nic špatného, ale ten málo viditelný shimmer mě zklamal natolik, že lak zřejmě pošlu dál.











7 komentářů:

  1. Mně se zdá moc hezký, nicméně ro zklamání chápu, taky to tak občas mám - a to pak přes to vlak nejede... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásný. Asi si zakážu číst lakovací blogy, protože mě pak svrbí kreditka. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Barva je to krásná, ale celkem tvoje zklamání chápu, protože zlatý shimmer ve fialovém laku mi připadá super a to, že by skoro nebyl vidět, by mě taky dost mrzelo.

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja som od svojho fialového OPI čakala viac, takže viem, aké to je :-/ farba je veľmi pekná a aj tá kombinácia s tým shimmerom je výborná, ja by som mu asi šancu ešte dala :o) ja som tomu svojmu dala a už som sa s ním naučila aj lakovať :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten mám taky a miluju ho! :) A mně se na něm právě ten shimmer líbí tak jak je. Je fakt, že viditelný moc není, ale tomu laku dává takovou šťávu... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Podobný mám od ChG a ten má v lahvičce také jakýsi shimmer, který na nehtech nejde vůbec vidět, ale mně to nevadí, já ho tak mám radši :D :).

    OdpovědětVymazat