pátek 18. října 2013

Mixa - Micelární voda


Dnes bych vám ráda pověděla pár slov o micelární vodě od Mixi. Tuto výbornou micelárku si totiž ještě dneska můžete koupit v Rossmannu za výhodnou cenu 90Kč. I když tato micelárka stojí i za její plnou cenu. Ale proč nevyužít akce, když už ji máme. :o)

Nedá mi to, ale musím začít jediným mínusem, které jsem na této micelárce našla. Za mínus považuju pumpičku. Když jsem měla vodu plnou, stříkala mi všude možně okolo a vatový tamponek jsem měla úplně promočený. Když vody v balení ubylo, dávkování pumpičkou se zlepšilo, ale i tak to rozhodně není značka ideál. Pumpička bude ale dost individuální věc, protože v recenzích u kolegyněk blogerek jsem na ni četla jak chválu, tak stížnosti. Samotný obal považuju za povedený a líbivý. 


Od teď už budu jenom chválit, chválit a chválit. Odličování s touto micelární vodou je naprosto báječné. Voda na tamponku krásně klouže po pleti. Obličej po odlíčení není vůbec podrážděný, stažený ani vysušený. V očích taktéž voda vůbec neštípe a jedním tamponkem krásně stáhnete všechen oční make-up z jednoho oka.
Pleť po odlíčení není ani trochu ulepená, takže není potřeba ji umývat. Já ji díky tomu používám i ráno jako přípravu pleti před nanesením make-upu. 
Parfemace micelární vody je slabá, někdy se na její vůni musím vyloženě soustředit, abych ji cítila. Cítím z ní jemnou vůni růží, která je moc příjemná.


Obsah ingrediencí pro luštitele složení.


Co pravý obal beze všeho podepisuju.

Já osobně jsem z této micelárky nadšená! Domů jsem si pořídila, právě v Rossmannu, už druhé balení. Rozhodně u něj ale neskončím. Pro mě je micelárka od Mixi o kousíííček lepší než micelárka Blanchette B. z Kauflandu, a o mííílové kroky lepší než hrůza od Biodermy.
Její nákup rozhodně doporučuju.

2 komentáře:

  1. Za ty peníze ji asi také zkusím :) Já mám tedy oblíbenkyni micelárku od Biodermy, ale láká mě zkusit právě Mixa :)



    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem si koupila jedno balení micelárky, ale tu oranžovou a ještě k tomu odličovací mlíko a taky jsem nadšená. Naprosto souhlasím s tou pumpičkou! U mlíka je mi to jedno, ale ta micelárka stříká všude okolo. :/
    Zatím jsem použila teda jen 2x když ji mám od včera, ale je fakt super a hrozně mi na citlivou a suchou pleť vyhovuje.

    OdpovědětVymazat