středa 23. října 2013

Golden Rose - Jolly Jewels 105

Když už jsem doma na svojí první oficiální neschopence, slušelo by se, abych vyprodukovala nějaké články, že ano... Budu se o to snažit, ale nic neslibuju, protože hlava mě třeští úplně nesnesitelným způsobem. :-(

Pro dnešní článek jsem vybrala další lak z řady Jolly Jewels od Golden Rose, tentokrát to je lak číslo 105. V lahvičce se mi zdálo, že základní tekutina laku je fialová. Ve skutečnosti se ale jedná o růžovou tekutinu, v které jsou obsaženy menší fialové a větší zelené glitry. U lakování to chce trochu trpělivosti, a lak spíše ťupkat na nehet, než-li klasicky natírat. Glitry nejsou moc poslušné a na nehet se jim příliš nechce. V druhé vrstvě je to už o něco lepší, protože glitry se na nehtu zachytí o glitry z první vrstvy. I tak jsem ale občas musela nějaké to místečko spravit naťupkáním. Lak zaschne do docela dost hrubého povrchu, takže jsem na něj musela nanést dvě vrstvy nadlaku. Bohužel hned druhý den se mi lak začal po velkých kusech odštipovat. I přes mizernou výdrž ho ale nezatracuju, protože se mi moc líbí.








7 komentářů:

  1. Jolly Jewels se mi hrozně líbí, i tento lak je oprvdu krasavec.. zatím jsem se ale k žádnému nedostala. uvidím, třeba někdy.. ty barevné kombinace jsou opravdu originální:)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně pěkná a zajímavá kombinace. Jestli budu ještě někdy Jolly Jewels objednávat, tak tenhle určitě nevynechám. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Výjimečně s naší upřímnou kritičkou souhlasím :-)

      Vymazat
  4. Tak aspoň nemusím litovat, že jsem si žádný JL nekoupila, když nedrží. Tak moc jsem po nich toužila, ale když jsem se dostala do obchodu s nima, tak jsem si to rozmyslela a nevzala žádný :D
    A přeju brzké uzdravení :)

    OdpovědětVymazat