sobota 5. října 2013

Co září dalo a vzalo


V září jsem spotřebovala (na moje poměry) docela málo produktů. I kvůli tomu jsem bilanci za září tak dlouho neodsouvala, a vrhla jsem se na její sepsání dřív, než u mě bývá zvykem. V nákupech jsem se taky poměrně držela, ale to už předbíhám situaci. Vezmeme to pěkně popořádku, a to od spotřeby.



Balea sprchový gel Splashy Kiwi
Balea sprchový gel Lovely Raspberry
Netřeba více zmiňovat, sprcháče od Balei se objevují v bilanci skoro každý měsíc. Tyto dva byly v prodeji minulé léto. Jak kiwivový, tak malinový hezky voněly, dobře pěnily a umývaly, pokožku nevysušovaly.
Koupím znova: ANO

Balea balzám pro barvené vlasy s vůní kokosu
Ano, ano, můj milovaný opět nesmí chybět. Zmíněn již zde, zde, zde, zde.
Koupím znova: ANO

Shauma šampon s bambuckým máslem a výtažky z kokosu pro poškozené a suché vlasy
Tento šampon jsem dostala od tety vloni k svátku, a rovnou 2x, v nějakém výhodném balení. Od Shaumy jsem měla nějaký šampon možná kdysi dááávno, takže jsem na tento byla docela zvědavá. Je určen pro poškozené a suché vlasy a má naprosto úžasnou kokosovou vůni. Šamponu stačilo maličko a pěnil jako blázen. Vlasy umyl na výbornou. Moc je necuchal, spíš je i trochu zjemnil a uhladil. Já jsem ho používala moc ráda a těším se na jeho druhé balení.
Koupím znova: ANO

Blanchette B. Micelární voda pro všechny typy pleti
K micelárce z Kauflandu už asi taky není potřeba dodávat mnoho slov, i když samostatnou recenzi na blogu nemám. Nedávno byla v Kauflandu za akční cenu 17Kč, takže jsem se ní docela zásobila. Pro mě je toto několikanásobně lepší micelární voda, než slavná Bioderma. Skvěle odlíčí jak oči, tak pleť. Neštípe v očích, nestahuje a nevysušuje pokožku. I za těch plných 30Kč je to pro mě výborný výrobek.
Koupím znova: ANO


Yves Rocher Hloubkově čistící gel s bio aloe vera a kyselinou salicylovou
Tento čistící gel ušel, ale nejsem z něj odvařená natolik, abych musela hned letět do Yves Rocher a kupovat si další balení. Předně měl čistící gel dost zvláštní barvu. Ani hnědou, ani zelenou, ani žlutou. Měl barvu tady těch všech tří dohromady, což nevypadá zrovna nejlíp, ještě když si to dáváte na obličej. Vůně byla taky taková divoká, přesně nepopsatelná... No nic moc! Na obalu je sice uvedeno, že obsahuje rostliné mikročástěčky a účinně působí proti černým tečkám, redukuje přebytky mazu a čistí póry. Nicméně ne všechno pak dělal na mojí pleti. Obličej krásně vyčistil a zbavil ho všech nečistot a mastnoty, ale třeba vůbec nevyčistil černé tečky, což je v mém případě docela průser. Na pleti byl během čištění příjemný, po umytí po něm pleť nebyla vysušená ani stažená. Ráda jsem čistící gel vyzkoušela, ale neuchvátil mě a s pletí mi nic moc neudělal, takže netoužím si ho kupovat znova.
Koupím znova: NE

Oriflame Silk Beauty krém na ruce Luxury Velvet Edition
Pomalu a jistě se dostávám k tomu, abych spotřebovala všechny krémy na ruce z Oriflame a Avonu. Pak mě bude čekat mise Essence, ale to je ještě daleko a navíc v nedohlednu, pokud se mi podaří nakoupit letošní limitku. Zpět k tomuto krému. Byl moc příjemný, konzistencí akorát - nebyl ani moc hutný, ani moc tekutý. Dobře se roztíral a rychle se vsakoval. Ruce hydratoval do té doby, než jsem si je znovu umyla mýdlem. Jeho vůně byla příjemná, nevtíravá.
Koupím znova: NE

Avon Peeling na nohy s vůní skořice a pomeranče
Abych vám řekla pravdu, tak toto pro mě byl spíše takový sranda peeling. Na to, aby z nohou obrousil odumřelou kůži měl moc jemná zrníčka a bylo jich málo. Takže jsem si ho vždycky nanesla na nohy a pak jsem je i peelingem vzala škrabkou. Nicméně moc krásně voněl. Pomeranč a skořici já můžu.
Koupím znova: NE

label.m Treatment shampoo
Šampon byl v nějakém Ladyboxu. Jako vypoužívala jsem ho celý, vyšel mi asi na 7 použití, ale že by ve mě zanechal nějaký dojem... Vlasy umyl, to jo, ale moc nepěnil - což nemám ráda, přišlo mi že zbytečně moc cuchal vlasy, vůně taky taková nijaká. No prostě vyzkoušela jsem a znova děkuji, nechci.
Koupím znova: NE

Beyoncé Heat Rush
To nejlepší na konec - má láska voňavá. Rozhodla jsem se ji toto léto vypotřebovat jen kvůli tomu, že se mamka vloni na vánoce spletla a místo fialové mi koupila oranžovou, kterou jsem už doma měla. Do té doby jsem si tuto vůni totiž šetřila jen na vyjímečné příležitosti. Vůně je to moc příjemná, ovocná, svěží a letní. Cítím z ní hlavně pomeranč. Výdrž je solidní, přestříkávala jsem se po nějakých 7 hodinách a ještě jsem na sobě původní nástřik cítila. V této vůni jsem se cítila neuvěřitelně dobře, sedla mi jako hrnec na prdel. A tu druhou lahvičku, kterou už mám doma zase jako jedinou si budu od teď znova šetřit na zvláštní příležitosti.
Koupím znova: ANO


Jak jsem říkala už na začátku článku, v nákupech  jsem se snažila držet. Ale samozřejmě pár maličkostem jsem neodolala.
Pořídila jsem si kokosový šampon od Balei, vanilkový sprcháč od Palmolive, micelárku od Mixi na kterou čtu jen chválu, mycí krém na obličej od Synergenu a černou masku na obličej z Avonu.
Z těch menších věciček v popředí to potom je noční maska na nehty Oriflame, laky na nehty Catrice, Maybelline, GS a pískové novinky od Rimmelu. Neodolala jsem ani teal gelovým očním linkám z Avonu, Metal Glam stínům od Essence a nový pilníček na nehty je už jen prkotinkou na závěr.


Závěr

Spotřebovaných produktů celkem: 10
Koupených produktů celkem: 16
Rozdíl: +6


4 komentáře:

  1. Těším už se na další recenze!:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak hezká malá hromádka nákupů, doufám, že jednou taky budu mít takovou! Už teď mám na říjen větší a to je pátého :-D
    Btw taky budu mít příští měsíc spotřebované přesně tyhle dva sprcháče od Balea :-) Ten malinový miluju a ještě mám zásoby, ale ten kiwi mi moc nevoněl.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím se vším, co jsi napsala o Blanchette B, je perfektní. A jsem zvědavá na tvou recenzi Mixy, jestli bude :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je slušná bilance, já se podle mě pohybuju až moc v plusu, protože spíš nakupuju :D. Jinak ten Yves Rocher gel na pleť jsem měla taky a nenadchnul mě.

    OdpovědětVymazat