sobota 28. září 2013

China Glaze - Unpredictable

Dneska jsem se probírala fotkami laků, které mám na paměťové kartě. Docela jsem se zhrozila, kolik jich tam je. Sice je fajn mít nějakou zásobu fotek pro strýčka příhodu, ale zase tak velká podle mě není potřeba. Proto se budu snažit spíš zveřejňovat starší fotky laků, ať se sem chudáčci vůbec někdy dostanou.

Jako prvního pána na holení jsem vybrala lak Unpredictable od China Glaze. Lak pochází z kolekce New Bohemian, která spatřila světlo světa vloni na podzim a já jsem si jí tehdy musela koupit celou. :o)
Unpredictable je nádherný duochromatický zelený lak, který se mění do zlaté a modré barvy podle toho, jak na něj dopadá světlo. Je to hodně výrazný a zářivý lak. Neustále jsem si musela zírat na ruce a zkoumat ho, jak krásně se mění. :o)
Lakování ovšem nebylo nic moc. Štěteček mi přišel jako kopýtko (na špatné štětečky nejsem u ChG zvyklá), konzistence laku je na mě dost vodová. Lak mi po nehtu stékal ke kůžičce a celkově si dělal co chtěl. Lak kryje ve dvou silnějších vrstvách, rychle schne a hodně pruhuje. Pruhování mi nevadí, ale jsem z něj stejně trochu rozčarovaná, kvůli tomu špatnému štětečku a vodovější konzistenci.
Sice to je krasavec, který se mi líbí a skvěle se mi nosil, ale vykreslila jsem si ho až moc jako naprosto ideální lak, takže mě ty dva nedostatky prostě trochu zklamaly.











6 komentářů:

  1. Škoda toho pruhování, jinak barvně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, ten je boží, takový psychedelický. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se zásoby naopak tenčí, 2 měsíce jsem nic nenafotila, tak je to znát... Mám dané stranou všechny laky, co jsem za tu dobu nosila a plánuji ve volném čase udělat swatche, ale najít kombinaci volný čas + pěkné nehty + pěkné počasí je trošku sci-fi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. s tou mega zásobou fotiek to poznám, takmer všetky sú aj upravené, ale ja neviem, buď mi do toho príde niečo iné, alebo mi niečo iné napadne a chcem dať to a takto stále dokola.
    čo sa týka laku, tak sklame, keď je pekný a potom to na niečom zlyhá. ja som obzvlášť na tie zlé štetce alergická

    OdpovědětVymazat