čtvrtek 4. října 2012

Catrice - Salsa Cubana (LE Cucuba)

Snad budu zase jednou aktuální s lakem, který vám chci dneska ukázat. Je to lak Salsa Cubana z limitky Cucuba. Měli by jste ji ještě pořád sehnat v Rossmannu. První jsem si z ní pořídila dva laky a bronzer a později sem se ještě vrátila pro dvoje oční stíny, které vám snad taky brzo ukážu.
Ale zpět k laku. Je to korálový jelly lak s nádechem do oranžova, což u mě zavání průserem, jelikož jedinou oranžovou co snesu (zatím) je Riveting od Chiny Glaze. Díky své konzistenci lak kryje až ve třetí vrstvě. On by šel teoreticky nosit už ve dvou vrstvách, ale to by nesměl dělat takové lysiny, které dělá. Třetí vrstva si s nimi poradila. Na nehtech vydržel dlouho v neporušeném stavu, takže za výdrž mu dávám jedničku s hvězdičkou. Opět jsem se mírně prala s tlustějším štětečkem, které mají všechny nynější laky Catrice.
Musím říct, že přestože je tenhle lak pěkný, za srdce mě moc nevzal. Přece jenom mám doma podobných barviček až dost, takže bych si je konečně mohla přestat kupovat. ;-) Nebo se o to alespoň pokusit.










6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Barva vypadá moc pěkně, ale jak si psala výše, taky mám doma dost podobných barev a právě se snažím o to, nekupovat si žádný nový lak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také nemusím oranžové laky, na sluníčku už bych proti němu asi něco měla :D, ale ve stínu je moc hezký :).

    OdpovědětVymazat
  4. A víš co? Mně se barevně líbí moc!

    OdpovědětVymazat
  5. Oranžovou nemam vůbec ani trochu ráda takže bych si ji na nehty nikdy nedala ale jinak je to pěkný lak :)
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná barva..:) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat